Al Bano a furnizat o probă de ADN pentru explorarea unei noi piste în cazul dispariției fiicei sale

Al Bano a furnizat o probă de ADN pentru explorarea unei noi piste în cazul dispariției fiicei sale

O probă de ADN de la cântărețul de muzică pop italian Al Bano a fost luată la cererea autorităților judiciare americane pentru a compara ADN-ul acestuia cu cel al unei femei ucise în Florida în 1996, a cărei descriere se potrivește cu cea a fiicei sale dispărute, Ylenia Carrisi, au indicat marți surse judiciare, citate de agenția de presă italiană ANSA.

Noua direcție luată de ancheta privind dispariția tinerei Ylenia în 1994 vine după ce un șofer de camion a mărturisit că a ucis o fată întâlnită la o benzinărie, care își spunea "Suzanne", nume folosit de fiica lui Al Bano și a Rominei Power în timpul unei scurte șederi în Statele Unite.

Tânăra a fost văzută ultima oară în New Orleans.

În prezent, un șerif din comitatul Palm Beach efectuează o anchetă asupra corpului unei fete ucise în 1996, al cărei corp nu a fost la momentul respectiv identificat.

O reconstrucție a feței fetei ucise, realizată de către un expert, sugerează o asemănare clară cu Ylenia, au indicat sursele judiciare. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…