Algele marine, un amestec fericit de sănătate și savoare

Algele marine, un amestec fericit de sănătate și savoare

Algele comestibile încep să se impună tot mai mult în gastronomia occidentală, odată cu popularitatea în creștere în ultimii ani a bucătăriei asiatice sănătoase.

Cu gust de fructe de mare, algele au mare aport de nutrienți și ajută la menținerea siluetei, determinându-i pe marii chefi internaționali să se orienteze spre această "tendință marină", scrie revista spaniolă Hola.

Algele au numeroase proprietăți benefice din punct de vedere nutrițional: sunt bogate în proteine, vitamine, minerale, acizi grași nesaturați și totodată au un aport caloric foarte redus, astfel încât pot fi introduse în orice regim de slăbire.


populare
astăzi

1 De citit chestia asta despre soțul Liei Savonea...

2 BREAKING Voi ați citit asta? / Avertismente și solicitări care dau fiori ale FMI pentru România...

3 Țara în care am ajuns să trăim... / „Un hater tânăr al medicilor din România” / Un doctor care a deranjat „stupul” din România, declarat „persona non-grat…

4 „Lucram într-un restaurant pentru șapte euro pe oră, acum câștig 400”, spune Giulia, escortă și studentă la criminalogie, la Milano

5 VIDEO Priviți, sunt ruși stând la coadă la carne în Iakutsk, regiune care produce peste 80% din diamantele Rusiei, plus aur, uraniu și jumătate din ta…