Algele marine, un amestec fericit de sănătate și savoare

Algele marine, un amestec fericit de sănătate și savoare

Algele comestibile încep să se impună tot mai mult în gastronomia occidentală, odată cu popularitatea în creștere în ultimii ani a bucătăriei asiatice sănătoase.

Cu gust de fructe de mare, algele au mare aport de nutrienți și ajută la menținerea siluetei, determinându-i pe marii chefi internaționali să se orienteze spre această "tendință marină", scrie revista spaniolă Hola.

Algele au numeroase proprietăți benefice din punct de vedere nutrițional: sunt bogate în proteine, vitamine, minerale, acizi grași nesaturați și totodată au un aport caloric foarte redus, astfel încât pot fi introduse în orice regim de slăbire.


populare
astăzi

1 Țara în care am ajuns să trăim... / Voi știați că la Cotroceni șefii din Justiție au cerut și mai mulți bani?

2 Foarte interesante amănunte... / Așa o fi? / Ucraina își spală „chiloții de aur” în public?

3 BREAKING Antifrauda îl obligă pe președintele PSD al Comisiei de Apărare să returneze Mercedes-ul de peste 100.000 de euro achiziționat pe un magazin …

4 E judecător CSM, critică tăierea pensiilor speciale, a câștigat 84.000 lei / lună. Are 50 ani și se poate pensiona...

5 Nu e obligatoriu să primească bani mai mulți pentru munca suplimentară! / Curtea de Justiție a UE „le dă peste rât” Liei Savonea și acoliților!