Algele marine, un amestec fericit de sănătate și savoare

Algele marine, un amestec fericit de sănătate și savoare

Algele comestibile încep să se impună tot mai mult în gastronomia occidentală, odată cu popularitatea în creștere în ultimii ani a bucătăriei asiatice sănătoase.

Cu gust de fructe de mare, algele au mare aport de nutrienți și ajută la menținerea siluetei, determinându-i pe marii chefi internaționali să se orienteze spre această "tendință marină", scrie revista spaniolă Hola.

Algele au numeroase proprietăți benefice din punct de vedere nutrițional: sunt bogate în proteine, vitamine, minerale, acizi grași nesaturați și totodată au un aport caloric foarte redus, astfel încât pot fi introduse în orice regim de slăbire.


populare
astăzi

1 BREAKING Primul sondaj pe București care pare pe bune!

2 BREAKING Voi ați citit asta? / Avertismente și solicitări care dau fiori ale FMI pentru România...

3 „Dacă o iei, te frigi” / O ține seama cineva de ce a spus Băsescu despre rafinăria Petrotel / Lukoil din România?

4 Indexarea pensiilor / ce variante sunt luate în calcul și ce prime ar putea primi pensionarii

5 De citit... / Se risipește vraja? / Cine a pus la punct infrastructura IT din spatele lui Călin Georgescu? Indiciile care duc către un grup slovac și legă…