Algele marine, un amestec fericit de sănătate și savoare

Algele marine, un amestec fericit de sănătate și savoare

Algele comestibile încep să se impună tot mai mult în gastronomia occidentală, odată cu popularitatea în creștere în ultimii ani a bucătăriei asiatice sănătoase.

Cu gust de fructe de mare, algele au mare aport de nutrienți și ajută la menținerea siluetei, determinându-i pe marii chefi internaționali să se orienteze spre această "tendință marină", scrie revista spaniolă Hola.

Algele au numeroase proprietăți benefice din punct de vedere nutrițional: sunt bogate în proteine, vitamine, minerale, acizi grași nesaturați și totodată au un aport caloric foarte redus, astfel încât pot fi introduse în orice regim de slăbire.


populare
astăzi

1 VIDEO Ascultați și citiți ce spune această procuroare despre dosarele lui Vanghelie!

2 VIDEO Cine sunt cei 11 magistrați care s-au dus să vorbească deschis, în fața camerelor de vederi, despre justiție cu președintele

3 De citit... / Frații „suedezi” Micula atacă România prin intermediul unui mare site conservator și pro-trumpist

4 „Nu știu cum au gândit cei de la Cotroceni” / Președintele, ironizat de Augustin Zegrean

5 Scenarii de coșmar privind o nouă eră a războiului. Avertizarea unui profesor asupra unor arme care șterg amintirile soldaților și abilitățile de lupt…