Algele marine, un amestec fericit de sănătate și savoare

Algele marine, un amestec fericit de sănătate și savoare

Algele comestibile încep să se impună tot mai mult în gastronomia occidentală, odată cu popularitatea în creștere în ultimii ani a bucătăriei asiatice sănătoase.

Cu gust de fructe de mare, algele au mare aport de nutrienți și ajută la menținerea siluetei, determinându-i pe marii chefi internaționali să se orienteze spre această "tendință marină", scrie revista spaniolă Hola.

Algele au numeroase proprietăți benefice din punct de vedere nutrițional: sunt bogate în proteine, vitamine, minerale, acizi grași nesaturați și totodată au un aport caloric foarte redus, astfel încât pot fi introduse în orice regim de slăbire.


populare
astăzi

1 De citit... / „Știu că acest text va deranja, vor exista reacții mânioase din partea rețelei de ONG-uri”

2 Voi ați citit ce s-a întâmplat zilele ăstea în Ucraina? / „Având în vedere anchetele organismelor noastre anticorupție, un abonament la Netflix este o r…

3 Român, șocat de diferențele de prețuri între România și Bulgaria: „Noi ne-am tâmpit de tot”

4 VIDEO Explozie uriașă în regiunea Moscova după un atac al Ucrainei

5 Teorii ale conspirației în Rusia după ce rușii care se întorc în țară nu mai pot să-și folosească telefoanele 24 de ore