Algele marine, un amestec fericit de sănătate și savoare

Algele marine, un amestec fericit de sănătate și savoare

Algele comestibile încep să se impună tot mai mult în gastronomia occidentală, odată cu popularitatea în creștere în ultimii ani a bucătăriei asiatice sănătoase.

Cu gust de fructe de mare, algele au mare aport de nutrienți și ajută la menținerea siluetei, determinându-i pe marii chefi internaționali să se orienteze spre această "tendință marină", scrie revista spaniolă Hola.

Algele au numeroase proprietăți benefice din punct de vedere nutrițional: sunt bogate în proteine, vitamine, minerale, acizi grași nesaturați și totodată au un aport caloric foarte redus, astfel încât pot fi introduse în orice regim de slăbire.


populare
astăzi

1 BREAKING Șeful FMI pe regiune anunță o posibilă „supraperformanță economică” în România datorită reformelor deja realizate

2 VIDEO Uite o chestie care merită văzută...

3 BREAKING Rapoarte ale serviciilor secrete americane dezvăluie că Putin vrea să cucerească părți din Europa, inclusiv țări care sunt membre NATO

4 Văduva bărbatului omorât de Mario Iorgulescu a luat foc: „Ăsta a omorât un om și n-a făcut o zi de pușcărie”

5 Ce îl așteaptă pe Zelenski în scenariul cel mai negru pentru Ucraina