Algele marine, un amestec fericit de sănătate și savoare

Algele marine, un amestec fericit de sănătate și savoare

Algele comestibile încep să se impună tot mai mult în gastronomia occidentală, odată cu popularitatea în creștere în ultimii ani a bucătăriei asiatice sănătoase.

Cu gust de fructe de mare, algele au mare aport de nutrienți și ajută la menținerea siluetei, determinându-i pe marii chefi internaționali să se orienteze spre această "tendință marină", scrie revista spaniolă Hola.

Algele au numeroase proprietăți benefice din punct de vedere nutrițional: sunt bogate în proteine, vitamine, minerale, acizi grași nesaturați și totodată au un aport caloric foarte redus, astfel încât pot fi introduse în orice regim de slăbire.


populare
astăzi

1 BREAKING Voi ați citit ce vrea să facă Savonea la Curtea Supremă?

2 VIDEO Fără precedent! / Priviți, la Brașov, două judecătoare au discutat cu protestatarii și le-au împărțit ceai!

3 VIDEO Surpriză de proporții / Armata ucraineană anunță că a încercuit trupele ruse din Kupiansk! Zelenski s-a filmat la intrarea în oraș

4 SUA promit Ucrainei „o zonă demilitarizată“ cum nu s-a mai văzut de-a lungul frontului estic. Ce spun ucrainenii?

5 BREAKING Explodează Omerta patronată de Savonea? / Peste 300 de magistrați s-au adăugat colegilor care au condamnat „justiția capturată”. Cine sunt cei …