Alimente pe care nu ar trebui să le cumperi de la supermarket

Alimente pe care nu ar trebui să le cumperi de la supermarket

Iată câteva dintre produsele pe care ar trebui să eviţi să le cumperi din magazine, supermarketuri.

1. Somon - somonul sălbatic provine din ferme special amenajate, iar peştii sunt hrăniţi cu derivaţi din soia şi alte concentrate. Dacă nu cunoşti un loc de unde poţi lua somon bun, atunci cumpără peşte local proaspăt.

2. Roşiile din conservă - sucul de roşii şi roşiile la conservă sunt nocive. Conservele conţin estrogen sintetic, care poate cauza infertilitate şi boli de inimă. Mai bine alegi pe cele conservate la sticlă, sau, de ce nu, le poţi prepara chiar tu acasă.

3. Carnea de vită - este mai bună decât alte tipuri de cărnuri dacă ştii de unde provine. Nu de puţine ori s-a întâmplat ca inspectorii sanitari să găsească în vitrine carne de cal în locul celei de vită. În plus, vitele crescute la ferme sunt hrănite mai mult cu grâu, porumb şi soia, uneori şi antibiotice şi hormoni, pentru a creşte mai repede. Carnea de vită este mai bună şi gustoasă atunci când animalul se hrăneşte cu verdeaţă.

4. Floricelele de porumb pentru microunde - ambalajul are în compoziţia sa acid perfluoroctanic care trece în floricele atunci când sunt preparate. Substanţa poate cauza cancer testicular, cancer la ficat, cancer pancreatic sau infertilitate. Varianta bună este cea clasică - floricele la tuci.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…