Alimente pe care nu ar trebui să le cumperi de la supermarket

Alimente pe care nu ar trebui să le cumperi de la supermarket

Iată câteva dintre produsele pe care ar trebui să eviţi să le cumperi din magazine, supermarketuri.

1. Somon - somonul sălbatic provine din ferme special amenajate, iar peştii sunt hrăniţi cu derivaţi din soia şi alte concentrate. Dacă nu cunoşti un loc de unde poţi lua somon bun, atunci cumpără peşte local proaspăt.

2. Roşiile din conservă - sucul de roşii şi roşiile la conservă sunt nocive. Conservele conţin estrogen sintetic, care poate cauza infertilitate şi boli de inimă. Mai bine alegi pe cele conservate la sticlă, sau, de ce nu, le poţi prepara chiar tu acasă.

3. Carnea de vită - este mai bună decât alte tipuri de cărnuri dacă ştii de unde provine. Nu de puţine ori s-a întâmplat ca inspectorii sanitari să găsească în vitrine carne de cal în locul celei de vită. În plus, vitele crescute la ferme sunt hrănite mai mult cu grâu, porumb şi soia, uneori şi antibiotice şi hormoni, pentru a creşte mai repede. Carnea de vită este mai bună şi gustoasă atunci când animalul se hrăneşte cu verdeaţă.

4. Floricelele de porumb pentru microunde - ambalajul are în compoziţia sa acid perfluoroctanic care trece în floricele atunci când sunt preparate. Substanţa poate cauza cancer testicular, cancer la ficat, cancer pancreatic sau infertilitate. Varianta bună este cea clasică - floricele la tuci.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bășiți aici! / „Declarația de la București” / Căcații stângii, acum ajunși bășini, vor să-l alunge pe Iohannis

2 Fiul patronului Cris-Tim, arestat pentru trafic de droguri

3 Ăștia o iau razna / Numire suspectă în Guvern pe filiera interlopului lui Cîțu / Cum, mă, să pui în locul unui pro…

4 „Am depresie și anxietate severă. Am fost violată de patru ori!”

5 „A vrut să mă interneze la nebuni! La copii nu renunț niciodată!”