Alina Puşcaş, de URGENŢĂ la spital

Alina Puşcaş, de URGENŢĂ la spital

Alina Puşcaş, de urgenţă la spital

Alinei i s-a făcut rău la antrenamente, după o săritură de la platforma de 7 metri: vedetei i-au înțepenit mâinile și a avut junghiuri puternice care au făcut-o să plângă de durere. A fost transportată de urgență la spitalul din Bacău unde, în urma unor investigații medicale, doctorii au aflat că are o contractură musculară puternică și un început de pneumonie.

Deşi i s-a recomandat să renunţe la competiţie, Alina nu a ascultat sfatul medicilor: a sărit de la 7 metri, dar apoi i s-a făcut iar rău la câteva minute după. A fost scoasă pe braţe din emisiune, iar medicii i-au interzis participarea la emisiune.

“După ce am sărit, mi s-au blocat iar mâinile. M-au văzut cei din producție și m-au scos din emisiune. La spital, mi s-a făcut glucoză intravenos și s-a constatat că am tensiunea foarte crescută. Mi s-a spus că trebuie să renunț la emisiune, că zece zile trebuie să urmez un tratament strict și să nu fac nici cel mai mic efort, pentru ca organismul meu să-și poată reveni. N-am mai pățit așa ceva în viața mea. Medicul mi-a explicat că, pe fond de frică și stres și din cauza eliberării excesive de adrenalină, corpul pierde mai multe vitamine decât în orice altă situație. Eu nu am știut că frica și adrenalina eliberată excesiv ard rapid mineralele din organism și pot crea asemenea probleme... M-am tratat, acum sunt bine”, a declarat Alina conform a1.ro, citată de click.ro.

Sursa: realitatea.net

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Zvonuri...

2 Urlă Orban că i-au luat „dușmanii” partidul? Nu, știe că dosarele de la DNA ale Camarilei vor ieși pe piață cu…

3 Așa o fi?

4 Un nou cal troian al Rusiei? / Dezvăluiri despre cel care ar putea produce marele șoc în Europa câștigând președ…

5 Așa e! Aceste două cocini ar trebui închise! Iar imbecilii care i-au intoxicat pe români detestați public