Amețit de băutură, un canadian a lăsat un bacșiș de 99.000 de dolari, dar nu și-a putut plăti consumația

Amețit de băutură, un canadian a lăsat un bacșiș de 99.000 de dolari, dar nu și-a putut plăti consumația

Devenit foarte generos datorită alcoolului, un canadian a lăsat duminică seara un bacșiș de 99.000 de dolari pentru un simplu sandviș, pe care însă nu l-a putut plăti cu cartea de credit, iar în final a fost arestat de poliție, informează marți AFP.

Poliția din Barrie a fost chemată cu puțin înainte de miezul nopții la un bar din centrul orașului, situat la circa o sută de kilometri de Toronto, din cauza unei persoane în stare de ebrietate care nu este în stare să-și achite nota.

După ce a comandat un sandviș de 7 dolari, canadianul, în vârstă de 35 de ani, "a lăsat chelneriței un bacșiș de 98.932 de dolari (70.485 de euro)", conform poliției. Dar când a vrut să achite nota cu cartea de credit, tranzacția nu a putut fi efectuată. "Din păcate pentru chelneriță (...) până la urmă nu a fost acordat niciun bacșiș", au subliniat agenții.

Bărbatul a fost dus de poliția locală într-o celulă pentru a-și reveni din beție și a fost depusă o plângere împotriva lui, după ce s-a constatat că se afla sub incidența unei decizii judiciare care îi interzicea consumul de alcool.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cel mai prost interlop din România! / El este dobitocul arestat după ce și-a uitat pistolul în cabina de p…

2 Așa o fi?

3 Așa o fi? Atât de grav?

4 Se strânge lațul / Live Science: Cercetătorii au recuperat secvențe genetice ale coronavirusului șterse în secre…

5 Citiți și voi ce scrie judecătoarea României la CEDO despre ministrul Justiției!