Angélica Rivera Hurtado De Peña: De la actriţă la Primă Doamnă

Angélica Rivera Hurtado De Peña: De la actriţă la Primă Doamnă

Publicul român amator de seriale sud-americane şi-o amintesc, cu siguranţă, din producţiile „Mariana de la noche“, „La dueña“ („Stăpâna“), „Ángela“ şi „Tequila cu suflet de femeie“. O apariţie seducătoare, cu plete lungi, roşcate, cu siluetă de fotomodel şi cu siguranţa femeii de succes. Adică, toate acele calităţi care fac dintr-o tânără ambiţi­oasă un veritabil star de telenovele. Iar Angélica Rivera Hurtado ştia încă din adolescenţă că are în dotare toate armele de seducţie. Astfel că, după ce-a apărut în câteva reclame pe când avea doar 14 ani, a început o carieră de model.

Cu toate acestea, nimic din backgroundul ei modest, de fetiţă provenită dintr-o familie cu şap­te copii, nu prevestea celebritatea pe care avea s-o trăiască la 26 de ani. A fost de-ajuns doar o întâl­nire accidentală cu actriţa Verónica Castro, care filma într-o zi oarecare pe o stradă din Ciudad de México, pentru ca Angélica, care venise doar să vadă cum arată un star în carne şi oase, să se facă remarcată. Spre mirarea ei, Castro a abordat-o şi i-a sugerat să se înscrie în concursul de frumuse­ţe „The Face of the Herald“, pe care l-a şi câştigat la vârsta de 17 ani. În acelaşi an, graţie titlului de miss, apărea în videoclipul lui Luis Miguel, „Aho­ra te puedes marchar“. Dar tot i-au trebuit trei ani să ajungă pe un platou de filmare.

Află mai multe despre viaţa complicată a actriţei devenită primă doamnă, pe www.okmagazine.ro

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Se sparge buboiul? / Oficial de top de la Kremlin: Armata rusă din Ucraina se poate afla într-o „situație dramatică până la sfârșitul verii”

2 Documente oficiale arată că mașinăria de război a Rusiei e gripată: Soldați luați cu arcanul, instrumentiști în forțele de elită, militari păcăliți

3 ULTIMA ORĂ Partizanii ucraineni au aruncat în aer sediul partidului „Rusia Unită” din Melitopol, aflat sub ocupație

4 VIDEO Imagini horror pe Litoral! / Toată plaja din Costinești s-a adunat să vadă un cadavru scos din mare. Mulțimea a fost îndepărtată doar cu jandarmii…

5 Foarte interesante amănunte!