Animaţia "Cei 6 Supereroi/ Big Hero 6" va avea premiera în cinematografele româneşti pe 23 ianuarie - VIDEO

Animaţia "Cei 6 Supereroi/ Big Hero 6" va avea premiera în cinematografele româneşti pe 23 ianuarie - VIDEO

Animaţia "Cei 6 Supereroi/ Big Hero 6", regizată de Don Hall şi Chris Williams, va avea premiera în cinematografele din România pe 23 ianuarie, pelicula urmând să fie proiectată atât în format 2D, cât şi 3D şi IMAX şi în variantă cu dublaj în limba română, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Animaţia "Cei 6 Supereroi/ Big Hero 6" va avea premiera în cinematografele româneşti pe 23 ianuarie

Filmul este construit în jurul relaţiei de prietenie dintre Hiro Hamada, un tânăr pasionat de robotică, şi Baymax, un robot gonflabil supradimensionat.

"Big Hero 6" urmăreşte povestea specialistului în robotică Hiro Hamada, care învaţă să-şi exploateze geniul mulţumită strălucitului său frate Tadashi şi prietenilor lor: dependentul de adrenalină Go Go Tomago, ordonatul Wasabi, expertul în chimie Honey Lemon şi pasionatul de tehnologie Fred. Când o întorsătură de situaţie îi aruncă în mijlocul unor evenimente periculoase, care se desfăşoară pe străzile din San Fransokyo, Hiro apelează la ajutorul prietenului său apropiat - un robot pe nume Baymax - şi transformă întregul grup într-o echipă de eroi high-tech, hotărâţi să desluşească misterul.

Filmul este regizat de Don Hall, care a mai realizat animaţia "Winnie de pluş/ Winnie the Pooh", şi de Chris Williams, cunoscut pentru animaţia "Bolt", din 2008. Filmul "Cei 6 Supereroi/ Big Hero 6" a fost produs de Roy Conli.

Filmul a fost nominalizat la ediţia de anul acesta a Globurilor de Aur, BAFTA şi Annie Awards, la categoria "cel mai bun lungmetraj de animaţie".

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Lucrurile se complică / Cercetători ai laboratorului din Wuhan recunosc că au fost mușcați în timp ce colectau p…

2 VIDEO Interlopul Alyn Spaniolu Legenda Vie, prins ca prostul în timpul unui live, deși era dat în urmărire

3 Ăsta ajunge la behaura înaintea lui Iliescu / Dezvăluiri despre dovezile DNA în mega-dosarul în care Tăriceanu e…

4 În PNL se aude brișca pe curea / Culisele jocurilor de putere din interiorul principalului partid din coaliția d…

5 Olivia Steer / Bill Gates ne-a infectat cu COVID să câștige bani din vaccin. Are controlul lumii