Anne Hathaway postează o poză în bikini care confirmă că este însărcinată

Anne Hathaway postează o poză în bikini care confirmă că este însărcinată

Actrița americană Anne Hathaway, care va deveni mamă în 2016, nu a lăsat nicio șansă fotografilor specializați în exclusivități cu vedete și a publicat pe conturile proprii de Instagram și Facebook o imagine în care apare în bikini, lăsând să se vadă sarcina sa destul de avansată, relatează luni 'Huffington post'.

Câștigătoarea unui Oscar în 2013 pentru rolul din 'Mizerabilii', interpreta de 33 de ani a luat această decizie în timp ce se afla pe o plajă împreună cu soțul ei, actorul Adam Shulman.

'Nu prea e genul meu să postez o fotografie cu mine în bikini, dar, mai înainte, mi-am dat seama că eram fotografiată. Dacă acest gen de poză trebuie să facă înconjurul lumii, aș prefera să-mi facă plăcere (și să fie luată cu asentimentul meu. Și cu un filtru) ', a comentat ea pe internet alături de o imagine captată cu telefonul mobil.

Imaginea confirmă știrea referitoare la sarcina ei apărută în presa americană la sfârșitul lunii noiembrie, dar despre care Anne Hathaway nu a vorbit până în prezent. Căsătorită din 2012, ea a declarat în decembrie 2015, pentru 'The Telegraph', că și-ar dori copii, atât biologici, cât și adoptați.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Niciodată mai mult de o noapte” / Noi amănunte picante despre „intelectuala” lui Reghe

2 Fotografii cu Prodanca goală și cu mâna la „fofo” scăpate pe internet

3 „Am decis să încercăm din nou”

4 „Dacă erai fata mea îți spuneam să îți mai pui o bluză pe tine”

5 VIDEO Priviți ce palat și-a cumpărat fugarul Rizea la Chișinău!