Anne Hathaway postează o poză în bikini care confirmă că este însărcinată

Anne Hathaway postează o poză în bikini care confirmă că este însărcinată

Actrița americană Anne Hathaway, care va deveni mamă în 2016, nu a lăsat nicio șansă fotografilor specializați în exclusivități cu vedete și a publicat pe conturile proprii de Instagram și Facebook o imagine în care apare în bikini, lăsând să se vadă sarcina sa destul de avansată, relatează luni 'Huffington post'.

Câștigătoarea unui Oscar în 2013 pentru rolul din 'Mizerabilii', interpreta de 33 de ani a luat această decizie în timp ce se afla pe o plajă împreună cu soțul ei, actorul Adam Shulman.

'Nu prea e genul meu să postez o fotografie cu mine în bikini, dar, mai înainte, mi-am dat seama că eram fotografiată. Dacă acest gen de poză trebuie să facă înconjurul lumii, aș prefera să-mi facă plăcere (și să fie luată cu asentimentul meu. Și cu un filtru) ', a comentat ea pe internet alături de o imagine captată cu telefonul mobil .

Imaginea confirmă știrea referitoare la sarcina ei apărută în presa americană la sfârșitul lunii noiembrie, dar despre care Anne Hathaway nu a vorbit până în prezent. Căsătorită din 2012, ea a declarat în decembrie 2015, pentru 'The Telegraph', că și-ar dori copii, atât biologici, cât și adoptați.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…