Anunţul TRIST despre Mr. Bean primit în urmă cu puţin timp! Este OFICIAL

Anunţul TRIST despre Mr. Bean primit în urmă cu puţin timp! Este OFICIAL

Sunetra Sastry, soţia actorului Rowan Atkinson, a obţinut, marţi, divorţul de soţul ei - interpretul personajului Mr. Bean -, de care se despărţise în 2014, după o căsnicie care a durat 24 de ani, informează contactmusic.com.

Rowan Atkinson, interpretul personajului Mr. Bean, a divorţat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sunetra Sastry, o specialistă în machiaj care lucrează pentru BBC, s-a despărţit în 2014 de soţul ei celebru, în vârstă de 60 de ani, după ce acesta a început o aventură cu Louise Ford, o actriţă de comedie în vârstă de 32 de ani.

Divorţul a fost pronunţat marţi de un tribunal britanic, după o audiere extrem de rapidă, care a durat mai puţin de un minut.

Decizia, pronunţată de judecătorul Stephen Alderson de la Tribunalul pentru chestiuni familiale din Londra, a avut la bază "comportamentul nerezonabil" al actorului. Nici Rowan Atkinson, nici Sunetra Sastry nu au fost prezenţi la acea audiere.

Rowan Atkinson şi Sunetra Sastry s-au căsătorit în 1990, la New York, şi au împreună doi copii - Ben, în vârstă de 22 de ani, şi Lily, în vârstă de 20 de ani.

Relaţia celebrului actor britanic cu noua sa iubită a început după ce Atkinson a jucat alături de Louise Ford, în 2013, în piesa de teatru "Quartermaine's Terms", de Simon Gray, într-o montare realizată la West End Theatre din Londra.

Rowan Atkinson, născut pe 6 ianuarie 1955, este un renumit actor de comedie britanic, devenit celebru datorită personajului Mr. Bean, pe care l-a interpretat într-un serial TV omonim. Serialul a cuprins 14 episoade, difuzate la televiziunea britanică între anii 1990 şi 1995, şi a fost preluat de televiziunile din peste 200 de ţări.

Mr. Bean, personajul creat de el, "un copil mare într-un corp de adult", este celebru pentru gafele sale şi se exprimă cel mai adesea prin onomatopee, poartă acelaşi sacou din stofă uzată, pantaloni prea scurţi şi nu se poate despărţi de Teddy, ursul său din pluş, care îi este şi confident.

În acelaşi registru al antieroilor, Rowan Atkinson a interpretat pe marele ecran personajul Johnny English, un agent catastrofal, aflat în slujba reginei, o parodie a agentului James Bond.

Rowan Atkinson este pasionat de automobilism, a scris numeroase articole pentru revista Car, din Marea Britanie, şi deţine câteva maşini de curse foarte scumpe.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Rușii s-au retras dar îi prindem data viitoare” / Noi imagini cu luptătorii Legiunii Internaționale a Ucrainei

2 VIDEO „Toți au stări de șoc de la ușor până la moderat” / Soțiile tanchiștilor ruși cer autorităților aducerea lor de pe front

3 VIDEO Momentul în care un lunetist ucrainean elimină mai mulți soldați ruși

4 BRRR! / Sateliții arată că Rusia a amplasat mai multe sisteme de rachete pe coasta Regiunii Kaliningrad

5 „Cresc frustrările printre soldații ruși” / Interceptări ale serviciilor de informații poloneze