Apariţie NEAŞTEPTATĂ a lui Stephen Hawking

Apariţie NEAŞTEPTATĂ a lui Stephen Hawking

Legendarul grup britanic Pink Floyd va lansa pe 7 noiembrie primul album de studio din ultimii 20 ani, "The Endless River", fără fostul său lider Roger Waters, dar cu un colaborator neaşteptat, astrofizicianul Stephen Hawking, care poate să vorbească doar cu ajutorul unui computer.

Potrivit unor informaţii publicate în avans pe internet, unul dintre cântecele de pe acest album, produs de casa de discuri Columbia Records, şi care este unul dintre cele mai aşteptate materiale discografice ale anului, este intitulat "Talkin' Hawkin'".

Stephen Hawking, care este complet paralizat din cauza unei scleroze laterale amiotrofice, a apărut deja în calitate de "solist" pe albumul precedent al grupului Pink Floyd, "The Division Bell", lansat în 1994. Savantul britanic se exprimă cu ajutorul unui computer, iar vocea lui poate fi auzită în piesa "Keep Talking" rostind următoarele cuvinte: "Timp de multe milioane de ani, oamenii au trăit precum animalele. Apoi s-a produs ceva care a eliberat puterea imaginaţiei noastre".

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Un raport devastator despre manipulatorii folosiți de PSD pentru a-i deruta și ațâța pe români pe tema COVID-1…

2 De citit! Asta a lăsat PSD moștenire României!

3 Ciolacu, reacție dementă după ce a fost amendat de Poliție! Imbecilul se dă persecutat politic!

4 FOTO I-o fi amendat cineva? Liderii PSD Ciolacu și Tudose chefuind într-un local care trebuia să fie închis

5 VIDEO Scene violente la Cluj: Femeie târâtă prin noroi de poliţişti şi băgată cu forţa într-o ambulanţă. Expli…