Aproape 100.000 de participanți la festivalul Electric Castle de la Bonțida

Aproape 100.000 de participanți la festivalul Electric Castle de la Bonțida

Circa 97.000 de persoane au fost prezente, potrivit organizatorilor, la festivalul Electric Castle, desfășurat în perioada 25-28 iunie, la castelul Banffy din localitatea clujeană Bonțida. Recordul de participanți a fost atins în noaptea de duminică spre luni, când peste 28.000 de persoane au asistat la concertul susținut de formația The Prodigy.

'Duminică, ultima zi a festivalului, a adus un nou record de audiență în istoria evenimentului. Peste 28.000 de oameni au fost prezenți pentru cel mai așteptat concert al ediției — The Prodigy. Totul a mers ca la carte, show-ul a fost unul complet, lumini, muzică, un sunet copleșitor. Britanicii au demonstrat că sunt veterani ai calității, iar concertul lor a fost la fel de proaspăt și puternic ca întotdeauna', se menționează într-o informare a organizatorilor.

Printre altele, ediția 2015 a festivalului Electric Castle a însemnat 97.000 de participanți în cele patru zile ale manifestării, șase scene, 150 de artiști și o suprafață de desfășurare de 10 hectare.

Cele mai cunoscute și mai apreciate trupe au fost The Prodigy, Fatboy Slim, Rudimental, The Parov Stelar Band, The Cat Empire, Nouvelle Vague, Siriusmodeselektor, The Subways, Șuie Paparude. AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi? Circoteca cu congresul e bluf? Iohannis joacă la două capete? Citiți ce se zvonește...

2 Congresul cașcavalului / Marioneta a câștigat

3 Așa o fi? / Cade și EUROINS? Doar 5% din bani mai sunt în băncile din România!

4 Andreea Pirui, vedetă la Kanal D, a fost prinsă drogată?

5 Hopa! / Orban: „Iohannis și serviciile au distrus partidul”