Arnold Schwarzenegger nu este de acord cu relaţia dintre fiul său şi Miley Cyrus

Arnold Schwarzenegger nu este de acord cu relaţia dintre fiul său şi Miley Cyrus

Actorul Arnold Schwarzenegger şi fosta sa soţie, Maria Shriver, nu sunt de acord cu relaţia dintre fiul lor Patrick şi cântăreaţa Miley Cyrus, considerând că aceasta are o influenţă negativă asupra lui.

"Miley este de-a dreptul îndrăgostită de Patrick, dar familia lui este mai puţin impresionată de noua relaţie. Ei nu sunt de acord cu felul sălbatic de a fi al lui Miley", a declarat o sursă apropiată familiei, informează contactmusic.com .

"Maria l-a avertizat pe Patrick că Miley ar putea deveni o influenţă negativă şi nu vrea ca fiul ei să se îndrepte spre un drum greşit", a mai declarat sursa citată, care susţine că nici Arnold Schwarzenegger nu este de acord, întrucât nu îi place faima pe care o are Miley şi nu îşi doreşte acest tip de relaţie pentru fiul său.

Pe de altă parte, prietenii cântăreţei spun că Patrick se foloseşte de Miley pentru faima sa.

Cântăreaţa americană Miley Cyrus are de câteva luni o relaţie cu Patrick Schwarzenegger, fiul cel mare al actorului Arnold Schwarzenegger, cei doi fiind fotografiaţi, în noiembrie, în timp ce se sărutau în public, la un meci de fotbal care a avut loc în Los Angeles, moment imortalizat într-un selfie şi de Patrick.

Miley Cyrus şi Patrick Schwarzenegger au mai avut o relaţie de scurtă durată în anul 2011.

Cântăreaţa şi actriţa americană Miley Cyrus, în vârstă de 21 de ani, a devenit cunoscută datorită serialului pentru adolescenţi "Hannah Montana", în care a interpretat rolul principal. De altfel, Cyrus este unul dintre cel mai de succes artişti care s-au lansat în producţiile Disney. Fiica interpretului de muzică country Billy Ray Cyrus, ea şi-a lansat în 2013 cel de-al patrulea album, "Bangerz", care include hituri precum "We Can't Stop" şi "Wrecking Ball", care au fost promovate prin clipuri provocatoare.

În ultima vreme, Miley Cyrus s-a aflat în atenţia presei internaţionale mai degrabă pentru controversele provocate decât pentru cariera sa. Ea a generat noi controverse în noiembrie 2013, după ce a fumat, în timpul show-ului MTV European Music Awards, transmis în direct la mai multe posturi de televiziune, ceva ce părea să fie o ţigară cu marijuana, după ce a fost premiată la categoria cel mai bun videoclip, pentru piesa "Wrecking Ball". Totodată, dansul ei lasciv şi simularea masturbării alături de Robin Thicke, la gala MTV Video Music Awards, în vara anului 2013, a scandalizat opinia publică internaţională. Miley Cyrus a lansat, de asemenea, o nouă "modă" în showbizul internaţional în 2013 - twerkingul (dans lasciv în poziţie aplecată obţinut prin ondularea exagerată a bazinului, n.r.).

Patrick Arnold Shriver Schwarzenegger, născut pe 18 septembrie 1993, actor şi model, este unul dintre cei patru copii pe care Arnold Schwarzenegger îi are cu fosta sa soţie, Maria Shriver.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...