Avalanșă de suveniruri dedicate prințesei Charlotte

Avalanșă de suveniruri dedicate prințesei Charlotte

Primele cești personalizate care aniversează nașterea în 2 mai a prințesei Charlotte de Cambridge au apărut miercuri în magazinele cu suveniruri din Londra, iar prevânzările pe internet merg foarte bine, transmite AFP.

IMM-ul 'Prince William Potery' din Liverpool produce căni cu portretele părinților, William și Kate, înconjurați de îngerași, și cu inscripția 'În amintirea nașterii prințesei Charlotte'. Din dorința de a câștiga competiția cu ceilalți producători de suveniruri, atelierul din nordul Angliei a copiat din plin ceștile ieșite de pe banda sa de fabricație la nașterea lui George, primul copil al cuplului princiar.

Vânzătorii de suveniruri regale așteaptă totuși cele mai multe produse la jumătatea lunii mai, când vor apărea cele venite din Asia — de la farfurii, linguri, la șervețele pentru ceai și bărbițe pentru copii. Centrul pentru Comerțul cu Amănuntul apreciază că bebelușul regal numărul doi va aduce între 60 și 70 de milioane de lire sterline comercianților, încheie AFP. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Incident sexual între Gabriel Oprea și Kovesi? / Evenimentul ar fi avut loc în fostul birou al lui Ceaușescu de …

2 Val de vedete internate cu Covid la „Matei Balș”

3 „Mă simt mai bine” / Loredana Groza, postare din ambulanță

4 Citiți și voi ce manevre se fac pentru ca Leo de la Strehaia, fostul iubit al deputatei PSD Laura Vicol, să sc…

5 Citiți și voi ce avere are interlopul care i-a despicat capul cu sabia polițistului de la trupele speciale