Avalanșă de suveniruri dedicate prințesei Charlotte

Avalanșă de suveniruri dedicate prințesei Charlotte

Primele cești personalizate care aniversează nașterea în 2 mai a prințesei Charlotte de Cambridge au apărut miercuri în magazinele cu suveniruri din Londra, iar prevânzările pe internet merg foarte bine, transmite AFP.

IMM-ul 'Prince William Potery' din Liverpool produce căni cu portretele părinților, William și Kate, înconjurați de îngerași, și cu inscripția 'În amintirea nașterii prințesei Charlotte'. Din dorința de a câștiga competiția cu ceilalți producători de suveniruri, atelierul din nordul Angliei a copiat din plin ceștile ieșite de pe banda sa de fabricație la nașterea lui George, primul copil al cuplului princiar.

Vânzătorii de suveniruri regale așteaptă totuși cele mai multe produse la jumătatea lunii mai, când vor apărea cele venite din Asia — de la farfurii, linguri, la șervețele pentru ceai și bărbițe pentru copii. Centrul pentru Comerțul cu Amănuntul apreciază că bebelușul regal numărul doi va aduce între 60 și 70 de milioane de lire sterline comercianților, încheie AFP. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / Șeful „Grupului Mozart”: „Puțini din armata SUA au experimentat intensitatea cu care luptă ucrainenii”

2 VIDEO Hai cu dezmembrarea! / O uzină rusă anunță că a trimis un tren cu tancuri de ultimă generație în Ucraina

3 VIDEO Primele lovituri împotriva tancurilor rusești cu rachetele britanice Brimstone

4 ULTIMA ORĂ Ucraina a doborât în două zile avioane multirol rusești în valoare de peste 130 de milioane de dolari

5 Demiteri și arestări la vârful Armatei Rusiei