Avion întors din drum de fiica patronului Korean Air, nemulțumită de servirea aperitivului

Avion întors din drum de fiica patronului Korean Air, nemulțumită de servirea aperitivului

Fiica șefului companiei aeriene Korean Air a ordonat întoarcerea unui avion din cursa de pe ruta New York - Seul deoarece a fost nemulțumită de felul în care a fost servit aperitivul înainte de decolare, informează AFP citând surse oficiale ale companiei aeriene menționate.

Cea care a făcut un asemenea gest este Cho Hyun-ah, vicepreședintă executivă a Korean Air, ea cerând vinerea trecută, înlocuirea șefului personalului de la bord cu câteva minute înainte de decolarea de la New York, în timp ce avionul rula deja pe pistă, a precizat Korean Air.

Ea a fost ofensată de faptul că a fost servită la aperitiv cu nuci Macadamia pe care nu le ceruse și că acestea i-au fost aduse în ambalaj și nu într-un bol, așa cum i se părea potrivit, notează AFP.

Cho Hyun-ah a considerat ca este vorba despre nerespectarea recomandărilor cu privire la serviciile oferite la bordul avionului din partea șefului de cabină și, în consecință, că a a fost vorba despre o potențială amenințare la adresa securității celor 250 de pasageri.

Din cauza acestui incident, avionul a aterizat la destinație cu o întârziere de 11 minute.

Ministerul sud-coreean al transporturilor a anunțat că a deschis o anchetă. Un oficial al ministerului a calificat, sub protecția anonimatului, comportamentul fiicei patronului ca fiind "total nepotrivit", mai notează AFP.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Urmează „îngroparea” definitivă a lui Băsescu?

2 VIDEO Priviți, primele imagini cu „dihăniile” americane HIMARS în acțiune în Ucraina!

3 Nu, nu este un desen de bășcălie! Armata belarusă desfășoară în zonele de frontieră tancuri false din lemn!

4 Cum a eliminat o capră din Ucraina 40 de soldați ruși

5 ULTIMA ORĂ Disensiuni la vârful Ucrainei? / Zelenski vrea să-l demită pe șeful serviciului de spionaj, Ivan Bakanov, cu care este prieten din copilărie