Bercea Mondial, ELEV ÎN CLASA A V-A. Băsică, ÎNTR-A TREIA

Bercea Mondial, ELEV ÎN CLASA A V-A. Băsică, ÎNTR-A TREIA

Sandu Anghel, zis Bercea Mondialu’, în vârstă de 48 de ani, este elev în clasa a 5 a iar fiul său de 26 de ani învaţă în clasa a 3-a. În pușcărie. De-a lungul timpului, interlopul s-a aflat de nenumărate ori în situaţii penibile din cauza faptului că nu ştia să citească.

Mai mult, a fost la un pas să rămână fără permisul de conducere. Bercea profită acum de timpul liber pe care-l are în penitenciar şi face şcoală. Interlopul execută o pedeapsă de 8 ani şi 7 luni pentru tentativă de omor, însă este cercetat în mai multe dosare penale.

Bercea Mondial a fost condamnat defintiv la opt ani şi nouă luni de închisoare pentru înjunghierea unui nepot în anul 2011. Interlopul le-a spus anchetatorilor că nu ştie să scrie şi să citească în momentul în care a trebuit să dea declaraţii în faţa instanţei.
De asemenea, unul dintre fiii săi, Florin Anghel, a fost şi el condamnat cu acelaşi prilej tot la şapte ani şi şase luni închisoare pentru complicitate la tentativă de omor.
 
Nu în ultimul rând, soţia lui Bercea, Fănica Anghel, a fost condamnată tot atunci la trei luni de închisoare cu suspendare pentru mărturie mincinoasă şi instigare la mărturie mincinoasă.
 
Membri ai familiei lui Bercea Mondialu’ au fost cercetaţi de Poliţia Olt în aproximativ 120 de dosare penale în ultimii cinci ani, majoritatea fiind constituite în urma unor plângeri făcute între ei, iar, în prezent, mai sunt pe rol şase dosare penale pe numele interlopului.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /