Biletul de intrare la petrecerea de aniversare a 90 de ani ai reginei Elisabeta a II-a costă 150 de lire

Biletul de intrare la petrecerea de aniversare a 90 de ani ai reginei Elisabeta a II-a costă 150 de lire

Participații la petrecerea de aniversare a 90 de ani ai reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii vor trebui să plătească 150 de lire (197 de euro) pentru biletul de intrare. Nepotul reginei Peter Philips a făcut vineri anunțul precum și detaliile cu privire la petrecerea 'Patron's Lunch', unde va predomina "o atmosferă de carnaval", relatează EFE.

Circa 10.000 de invitați sunt așteptați la 12 iunie pe strada The Mall, care se întinde de la Palatul Buckingham, între Green Park și St James's Park, pentru a se bucura de preparatele servite pe mesele care se vor întinde de-a lungul celebrului bulevard și de parada prilejuită de acest eveniment.

La rândul lor, regina și ducele de Edinburgh vor urca pe o scenă pentru a asculta discursurile prevăzute cu acest prilej, înainte de a lua loc în balconul regal alături de prințul William și de prințul Henry.

Peter Philips, care ajută la organizarea aniversării în calitate de director al Sports and Entertainment Ltd (SEL), a precizat că prețul intrării nu acoperă costul total al petrecerii și că agenția a stabilit un tarif fix.

Celebrările sunt destinate omagierii reginei, la împlinirea venerabilei vârste de 90 de ani, și includ o serie de manifestări naționale care se vor desfășura în întreaga țară și vor culmina cu banchetul de pe strada The Mall.

De asemenea,în data de 10 iunie va fi organizată o slujbă religioasă la catedrala Sain Paul, la care vor participa regina și prințul consort.

A doua zi, la tradiționala ceremonie 'Trooping the Colour', cunoscută și ca paradă de ziua de naștere a reginei, va avea loc la Horse Guards Parade — terenul destinat paradelor, pe drumul Whitehall din Londra.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”