BMW M4 Cabriolet: Cun arată succesorul lui M3 Cabrio

BMW M4 Cabriolet: Cun arată succesorul lui M3 Cabrio

BMW M4 Cabriolet este noua apariţie în gama de modele de performanţă a constructorului german şi este gata pentru debutul de la Salonul Auto de la New York. Modelul este succesorul lui M3 Cabriolet E93 şi îşi trage rădăcinile de la prima generaţie a lui BMW M3, numită E30, care a avut şi ea o versiune decapotabilă, lansată în 1988.

Versiunea din 1990 a lui M3 E30 Cabrio era cea mai rapidă decapotabilă cu patru locuri din lume aflată în producţie la vremea respectivă. Revenind în zilele noastre, M4 Cabriolet este versiunea de performanţă a lui BMW Seria 4 Cabriolet, model prezentat la finalul anului trecut şi lansat deja pe piaţa din România.

La fel ca fraţii săi de platformă, anume M3 şi M4 (Coupe), motorizarea asigură 431 CP de la 5.500 la 7.300 rpm şi furnizează un cuplu maxim impresionant, de 550 Nm, pe o plajă de turaţii generoasă, de la 1.850 rpm la 5.500 rpm, cea din urmă fiind cea la care motorul asigură puterea maximă. Apropo de subiectul turaţiilor, motorizarea lui M4 poate să urce până la 7.600 rpm.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...