Brazilia: Imoblizat de victima atacului, un hoț a chemat poliția în ajutor

Brazilia: Imoblizat de victima atacului, un hoț a chemat poliția în ajutor

Unul din cei doi hoți care se pregăteau să jefuiască o femeie pe stradă în Brazilia s-a trezit cu capul prins de picioarele victimei, expertă în arte marțiale, a relatat site-ul 'G1' al rețelei braziliene de televiziune Globo, preluat joi de AFP. 

Wesley Sousa de Araujo și complicele său au avut ghinionul să o vizeze pe Monique Bastos, deținătoare a centurii albastre la jiu-jitsu, care mergea la antrenament, în Acailandia (Maranhao, nor-estul țării). Sousa a făcut imprudența să o anunțe ce va urma. Ea a reacționat imediat, trântindu-i pe cei doi bărbați de pe motocicletă și imobilizând apoi unul dintre ei, căruia i-a prins capul cu picioarele și s-a așezat pe el.

În timp ce celălalt agresor reușea să fugă cu telefonul mobil al sportivei, Sousa striga după poliție, totul fiind filmat și fotografiat de zeci de curioși. 'Ajutor! Chemați poliția!', strigă agresorul prins, într-un videoclip postat pe rețelele de socializare, adăugând că este prima lui isparavă de acest fel.

Experta în arte marțiale l-a ținut la pământ circa un sfert de oră, până la sosirea polițiștilor. Ea l-a ferit în același timp pe agresor de pietrele aruncate de locuitorii furioși ai cartierului, practică curentă în unele zone defavorizate din Brazilia, încheie AFP.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

2 Așa o fi?

3 Cuplu de sătmăreni ucis cu brutalitate. Suspectul a violat soţia şi apoi i-a omorât pe cei doi soţi

4 Fiul lui Sile Cămătaru, la un pas de închisoare din cauza Giorgianei, fosta iubită. Ordin încălcat

5 Tânără care a făcut armata în Marina americană, găsită moartă într-o pădure din Rusia