Brooke Shields susține că Andre Agassi a distrus trofeul primit la Wimbledon într-o criză de gelozie

Brooke Shields susține că Andre Agassi a distrus trofeul primit la Wimbledon într-o criză de gelozie

Andre Agassi ar fi distrus trofeul primit la Wimbledon și alte trofee obținute în tenis, într-un acces de gelozie, în timpul relației sale cu actrița și modelul Brooke Shields, relatează The Independent, preluând informații apărute într-o carte de memorii a acesteia.

Shields susține că incidentul a avut loc după apariția sa în 1995 în sitcom-ul american "Friends", potrivit London Evening Standard, citat de The Independent .

Într-o scenă devenită faimoasă, în timpul unei întâlniri romantice, actrița îi linge degetele lui Joey (Matt le Blanc) și râde puternic.

Potrivit unor citate din carte, publicate de revista americană Globe, atunci când a aflat de scenă, Agassi se afla într-un studio din Los Angeles și a declarat că Shields "l-a făcut să se simtă ca un prost".

Tenismanul a condus apoi către casa sa din LA, iar când a ajuns "a distrus sistematic fiecare trofeu câștigat, inclusiv pe cele de la Wimbledon și US Open", notează Shields.

Foto: (c) amazon.com

În cartea "There Was A Little Girl: The Real Story Of Mother And Me", Shields povestește totodată că a fost nevoie de trei ani pentru ca trofeele distruse să fie înlocuite.

Cei doi s-au căsătorit în 1997 și au divorțat după aproape doi ani, însă în prezent actrița mărturisește că și-a dat seama că a făcut o "greșeală" chiar a doua zi după nuntă. În 2001, Shields s-a căsătorit cu scriitorul de televiziune Chris Henchy (cu care are doi copii), iar Agassi cu jucătoarea de tenis Steffi Graff.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…