Bruce Willis vrea să renunţe la actorie pentru a sta acasă cu copiii

Bruce Willis vrea să renunţe la actorie pentru a sta acasă cu copiii

Bruce Willis a anunţat că intenţionează să renunţe la actorie. Actorul a devenit recent tată pentru a cincea oară.

Bruce Willis (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bruce Willis, devenit recent tată pentru a cincea oară, intenţionează să renunţe la actorie pentru a avea grijă de cele două fetiţe ale sale pe care le are cu actriţa Emma Heming.

Emma Heming, care este căsătorită cu Bruce Willis din 2009, a născut pe 5 mai al doilea copil al cuplului, Evelyn Penn, şi a declarat recent într-un interviu că soţul ei este un părinte implicat, care a ajutat-o cu creşterea fetiţei lor în vârstă de doi ani, Mabel, în timp ce era însărcinată, potrivit contactmusic.com.

"Din fericire, Bruce a hotărât să ia o pauză (de la filmări, n.r.) şi să mă ajute cu Mabel în timpul sarcinii. Este un tată foarte implicat - şi, în secret, cred că îşi doreşte să fie un părinte care să stea acasă. (...) Sunt atât de recunoscătoare că fetiţele noastre au un tată atât de dedicat. Este un bărbat de casă şi adoră să fie tată", a spus Emma Heming într-un interviu pentru revista Hello!.

Bruce Willis, care, în mai, a devenit tată pentru a cincea oară, mai are trei fiice cu actriţa Demi Moore, cu care a fost căsătorit între anii 1987 şi 2000: Rumer, în vârstă de 25 de ani, Scout, în vârstă de 22 de ani, şi Tallulah, în vârstă de 20 de ani.

Bruce Willis a devenit celebru în 1985, odată cu apariţia în serialul de televiziune câştigător al unui premiu Emmy "Maddie şi David". Apoi, el s-a impus la Hollywood cu roluri în filme de acţiune, precum celebra serie "Greu de ucis", "Ultimul samaritean", "Pulp Fiction" şi "Şacalul". Actorul american a putut fi văzut, de curând, în filmul de acţiune "Greu de pensionat 2/ Red 2".

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Documente secrete despre Olaf Scholz, noul cancelar al Germaniei

2 „Bula va exploda” / Avertismentul legendarului investitor Jeremy Grantham

3 Ce spune un șofer STB, sub protecția anonimatului, despre greva care a paralizat orașul, despre presiunile sin…

4 Generalii PSD înainte de ședința CSAT...

5 „Se vor întoarce acasă în sicrie de zinc” / Ucrainenii din apropierea graniței cu Rusia, pe picior de plecare sa…