"Brunch-ul" duminical atrage tot mai mulți gurmanzi la Miami

"Brunch-ul" duminical atrage tot mai mulți gurmanzi la Miami

"Brunch-ul", formula anglo-saxonă care îmbină micul dejun ("breakfast") cu prânzul ("lunch"), a devenit tot mai prezent în peisajul culinar american, cu restaurante care oferă un bufet rafinat unde gurmanzii se pot desfăta cu aperitive reci, dar și cu preparate calde stropite din belșug cu șampanie sau cocteiluri aromate, relatează EFE. Această tradiție anglo-saxonă s-a impus în ofertele culinare din multe orașe din SUA, precum Miami. În "Orașul Soarelui" acest festin se bucură de un atu în plus: terasele și localurile de la malul mării, care se întrec în oferte pentru clienții gurmanzi. Virusul 'brunch' s-a răspândit în toate localurile din oraș care se întrec duminică în oferte apetisante.

O explozie de bufete care nu a lăsat indiferente nici localurile ce oferă bucătărie franțuzească, precum Pascal's on Ponce sau Brasserie Central, care în aprilie au lansat în premieră 'Brunch-ul Pascal', în complexul comercial The Village of Merrick Park.

AGERPRES


populare
astăzi

1 BREAKING Administratoarea blocului din Rahova a ajuns la audieri și susține că reprezentanții firmei recomandate de Distrigaz au rupt sigiliul

2 De citit...

3 Un oficial al BNR, declarații surprinzătoare despre recuperarea Tezaurului României din Rusia la un post TV din Polonia

4 În ce țară am ajuns să trăim! / Un preot din București a fost prins de politișți cu o alcoolemie de 1,73 la mie la volan. În final, în mod suspect, a be…

5 Cele cinci analize de sânge esențiale pe care orice persoană de peste 40 de ani ar trebui să le facă regulat