"Brunch-ul" duminical atrage tot mai mulți gurmanzi la Miami

"Brunch-ul" duminical atrage tot mai mulți gurmanzi la Miami

"Brunch-ul", formula anglo-saxonă care îmbină micul dejun ("breakfast") cu prânzul ("lunch"), a devenit tot mai prezent în peisajul culinar american, cu restaurante care oferă un bufet rafinat unde gurmanzii se pot desfăta cu aperitive reci, dar și cu preparate calde stropite din belșug cu șampanie sau cocteiluri aromate, relatează EFE. Această tradiție anglo-saxonă s-a impus în ofertele culinare din multe orașe din SUA, precum Miami. În "Orașul Soarelui" acest festin se bucură de un atu în plus: terasele și localurile de la malul mării, care se întrec în oferte pentru clienții gurmanzi. Virusul 'brunch' s-a răspândit în toate localurile din oraș care se întrec duminică în oferte apetisante.

O explozie de bufete care nu a lăsat indiferente nici localurile ce oferă bucătărie franțuzească, precum Pascal's on Ponce sau Brasserie Central, care în aprilie au lansat în premieră 'Brunch-ul Pascal', în complexul comercial The Village of Merrick Park.

AGERPRES


populare
astăzi

1 VIDEO „Nu-mi vine să cred ce văd” / Cum arată Lacul Vidraru după ce nivelul apei a scăzut cu peste 100 de metri

2 Prognoza meteo până la Crăciun. Cum se anunță vremea în următoarele patru săptămâni

3 Așa o fi?

4 Judecător cu o vechime de 28 de ani, promovat la ÎCCJ. Cum a răspuns când a fost întrebat de ce nu s-a pensionat

5 Un mister vechi de peste 25 de ani a fost elucidat în timpul golirii Lacului Vidraru: „Au cărat-o prin tunelurile dacice / Exportă apa la francezi”