"Brunch-ul" duminical atrage tot mai mulți gurmanzi la Miami

"Brunch-ul" duminical atrage tot mai mulți gurmanzi la Miami

"Brunch-ul", formula anglo-saxonă care îmbină micul dejun ("breakfast") cu prânzul ("lunch"), a devenit tot mai prezent în peisajul culinar american, cu restaurante care oferă un bufet rafinat unde gurmanzii se pot desfăta cu aperitive reci, dar și cu preparate calde stropite din belșug cu șampanie sau cocteiluri aromate, relatează EFE. Această tradiție anglo-saxonă s-a impus în ofertele culinare din multe orașe din SUA, precum Miami. În "Orașul Soarelui" acest festin se bucură de un atu în plus: terasele și localurile de la malul mării, care se întrec în oferte pentru clienții gurmanzi. Virusul 'brunch' s-a răspândit în toate localurile din oraș care se întrec duminică în oferte apetisante.

O explozie de bufete care nu a lăsat indiferente nici localurile ce oferă bucătărie franțuzească, precum Pascal's on Ponce sau Brasserie Central, care în aprilie au lansat în premieră 'Brunch-ul Pascal', în complexul comercial The Village of Merrick Park.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”