Burlacul Hollywoodului s-a logodit. Cine este Amal Alamuddin, iubita lui George Clooney




Burlacul Hollywoodului s-a logodit. Cine este Amal Alamuddin, iubita lui George Clooney

O sursă apropiată celor doi a confirmat pentru revista americană că celebrul actor a făcut acest pas. „George şi Amal nu vor să arate lucrurile, dar nici nu pare că ar încerca să le ascundă. Cred că ei vor ca oamenii care le sunt dragi să ştie că relaţia lor există şi că intenţionează să rămână împreună împreună mereu“, a declarat sursa, citată de „People“.

Deşi mai mulţi apropiaţi ai actorului au recunoscut că avocata e noua sa iubită, iar paparazii i-au surprins pe cei doi la mai multe evenimente şi au văzut inelul de logodnă al tinerei, îndrăgostiţii nu au confirmat relaţia.

Înainte de a o cunoaşte pe actuala parteneră, Clooney a avut-o alături, doi ani, pe Stacey Kiebler, actriţă americană şi fostă wrestler, de care s-a despărţit vara trecută.

Unul dintre cei mai râvniţi burlaci de la Hollywood a avut iubite din showbiz, printre care Kelly Preston, Renée Zellweger şi Krista Allen şi a fost căsătorit cu actriţa Talia Balsam (1989–1993). Totuşi, într-un interviu acordat revistei „Esquire“, Clooney a zis că un mariaj i-a fost de ajuns.


Cine e Amal Alamuddin (36 de ani)

Spre deosebire de celelalte iubite ale lui Clooney, Amal Alamuddin nu are vreo legătură cu showbizul. Ea lucrează la un birou de avocatură din Londra, specializat pe drepturile omului. Tânară a absolvit New York University School of Law, a mai studiat la St. Hugh's College de la Universitatea Oxford şi vorbeşte fluenta franceza şi araba. În prezent, ea este consiliera legală a lui Julian Assange, fondatorul WikiLeaks .
Alamuddin a publicat mai multe articole de drept penal internaţional şi a fost votată cea mai sexi avocată, pe blogul Your Barrister Boyfriend.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...