Camerele TV au surprins un moment inedit la nunta prințului Carl Philip cu fostul model Sofia Hellqvist

Prințul Carl Philip, al treilea în ordinea de succesiune la tronul Suediei, a întâmpinat dificultăți atunci când a încercat să pună verigheta pe mâna viitoarei sale soții, Sofia Hellqvist, în cadrul somptuoasei ceremonii de nuntă, care a avut loc, sâmbătă după-amiază, în capela Palatului Regal din Stockholm, relatează Daily Mail.

Imaginile surprinse de camere îl înfățișează pe prinț apucând mâna miresei sale și încercând să împingă inelul, inițial pe degetul greșit, în timp ce Sofia zâmbește nervos.

Odată aceste formalități încheiate, prințul s-a descurcat fără probleme la primul sărut în calitate de bărbat însurat, comentează publicația britanică.

Mireasa, îmbrăcată într-o elegantă rochie albă, asortată cu o delicată coroană de diamante și smaralde, a primit titlul oficial de Prințesa Sofia a Suediei, Ducesă de Värmland.

La ceremonie au participat, alături de regele Carl Gustaf al XVI-lea și de regina Silvia, reprezentanți ai mai multor familii regale din întreaga lume, printre care reginele Belgiei, Danemarcei, Olandei și Norvegiei, precum și prințul Edward al Marii Britanii și prințesa Takamado a Japoniei.

Sofia (30 de ani), cu care prințul are o relație din 2010, a devenit cunoscută în urma unei apariții la un reality show, dar și ca model și instructoare de yoga.

AGERPRES 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Expert biolog de la Rutgers University subliniază că virusul ar putea să se fi scurs de la Institut…

2 VIDEO Priviți! Aceste specimene tocmai au intrat în țară! Ascultați ce spun!

3 VIDEO Primarul PSD al comunei tulcene Crişan a fost arestat preventiv după ce a fost prins în flagrant luând m…

4 Profesorul Sarafoleanu / Marii noștri epidemiologi nu sunt puși unde trebuie. Aș vrea să-i văd în jurul președi…

5 Scrisoare deschisă a unui diasporean către România

recomandări

Te ia DNA: Constantin Boșcodeală

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dacă vrei Jurassic Park în viața reală, mută-te în Australia