Camerele TV au surprins un moment inedit la nunta prințului Carl Philip cu fostul model Sofia Hellqvist

Camerele TV au surprins un moment inedit la nunta prințului Carl Philip cu fostul model Sofia Hellqvist

Prințul Carl Philip, al treilea în ordinea de succesiune la tronul Suediei, a întâmpinat dificultăți atunci când a încercat să pună verigheta pe mâna viitoarei sale soții, Sofia Hellqvist, în cadrul somptuoasei ceremonii de nuntă, care a avut loc, sâmbătă după-amiază, în capela Palatului Regal din Stockholm, relatează Daily Mail.

Imaginile surprinse de camere îl înfățișează pe prinț apucând mâna miresei sale și încercând să împingă inelul, inițial pe degetul greșit, în timp ce Sofia zâmbește nervos.

Odată aceste formalități încheiate, prințul s-a descurcat fără probleme la primul sărut în calitate de bărbat însurat, comentează publicația britanică.

Mireasa, îmbrăcată într-o elegantă rochie albă, asortată cu o delicată coroană de diamante și smaralde, a primit titlul oficial de Prințesa Sofia a Suediei, Ducesă de Värmland.

La ceremonie au participat, alături de regele Carl Gustaf al XVI-lea și de regina Silvia, reprezentanți ai mai multor familii regale din întreaga lume, printre care reginele Belgiei, Danemarcei, Olandei și Norvegiei, precum și prințul Edward al Marii Britanii și prințesa Takamado a Japoniei.

Sofia (30 de ani), cu care prințul are o relație din 2010, a devenit cunoscută în urma unei apariții la un reality show, dar și ca model și instructoare de yoga.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”