Cameron Diaz s-a căsătorit cu Benji Madden

Cameron Diaz s-a căsătorit cu Benji Madden

Actrița Cameron Diaz s-a căsătorit cu chitaristul Benji Madden, au confirmat luni reprezentanții celor doi pentru revista People.

Cei doi s-au căsătorit luni seară în cadrul unei ceremonii restrânse în locuința lor din Los Angeles, scrie people.com.

Suntem foarte fericiți să începem noul nostru drum înconjurați de familiile noastre și de cei mai apropiați prieteni, au declarat cei doi pentru People.com.

La ceremonie au fost prezenți în jur de 90 de invitați, iar prietena cea mai bună a actriței, Drew Barrymore a fost domnișoară de onoare. Gwyneth Paltrow, Reese Whiterspoon și Nicole Richie s-au numărat printre invitați.

În acest weekend cei doi au organizat și o cină la proprietatea lor din Beverly Hills la care au fost prezente rude și prieteni foarte apropiați printre care Drew Barrymore, Joel Madden și Nicole Richie, potrivit revistei People.

Înainte de nuntă, Cameron Diaz, 42 de ani, a fost sărbătorită de prietenele sale, duminică seară, la un hotel din Los Angeles, într-o petrecere a burlăcițelor.

Cameron Diaz și Benji Madden au o relație din mai anul trecut și s-au logodit înainte de Crăciun. Madden este membru fondator al trupei punk Good Charlotte, alături de fratele său geamăn, Joel Madden.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...