Carlota Casiraghi, superbă pe coperta revistei de modă

Carlota Casiraghi, superbă pe coperta revistei de modă

Carlota Casiraghi, fiica prințesei Carolina de Monaco, este imaginea aleasă pentru coperta revistei de modă "W", în care afișează un look hollywoodian similar cu cel al celebrei sale bunici Grace Kelly, informează vineri ziarul ABC.

Chiar dacă în decembrie anul acesta a dat naștere unui băiețel, Raphael, Carlota Casiraghi rămâne "o fată de copertă", de data aceasta pentru prestigioasa "W Magazine".

Tânăra în vârstă de 28 de ani este pieptănată cu părul pe spate, în vechiul stil Hollywood, care a făcut-o celebra pe bunica sa Grace Kelly. Este îmbrăcată într-o rochie Gucci, firma pe care o reprezintă ca ambasadoare. Ochii sunt conturați discret, iar buzele sunt reliefate în tonuri nude.

Carlota trăiește, din 2011, o frumoasă poveste de dragoste alături de comicul francez Gad Elmaeh cu care are un copil. Ea a fost văzută zilele trecute la o prezentare de modă a casei Gucci, alături de top-modelul britanic Kate Moss și de directoarea revistei "Vogue USA" Anna Wintour.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Se sparge buboiul? / Oficial de top de la Kremlin: Armata rusă din Ucraina se poate afla într-o „situație dramatică până la sfârșitul verii”

2 Documente oficiale arată că mașinăria de război a Rusiei e gripată: Soldați luați cu arcanul, instrumentiști în forțele de elită, militari păcăliți

3 ULTIMA ORĂ Partizanii ucraineni au aruncat în aer sediul partidului „Rusia Unită” din Melitopol, aflat sub ocupație

4 Americanii au umblat la „cutia cu maimuțe” și le-au trimis ceva special ucrainenilor

5 VIDEO Imagini horror pe Litoral! / Toată plaja din Costinești s-a adunat să vadă un cadavru scos din mare. Mulțimea a fost îndepărtată doar cu jandarmii…