Carmen Iohannis, dezbrăcată de secrete de designerul său

Carmen Iohannis, dezbrăcată de secrete de designerul său

Carmen Iohannis e dezbrăcată de secrete de designerul său! Colaborarea dintre designerul Stephan Pelger și Carmen Iohannis a început cu trei luni în urmă. După ce i-a prezentat colecțiile sale, designerul a ales pentru prima doamnă câteva piese care să se potrivească siluetei, dar și statutului acesteia.

Pelger dezvăluie că însuși președintele Klaus Iohannis se implică în stilul vestimentar al Primei Doamne. Concret, președintele vrea ca soția sa să aibă mereu un stil tineresc.

“I-am făcut o rochie fucsia, una verde și una înflorată. De asemenea, i-am mai făcut o fustă de piele, o bluză din mătase, dar și o rochie neagră pentru vizita la Roma”, a declarat Stephan Pelger, care și-a prezentat ultima colecție în urmă cu câteva zile la Cluj-Napoca.

Iar pentru Prima doamnă au venit și laudele, deși, inițial, lui Carmen Iohannis i s-a reproșat că nu respectă protocolul vestimentar.

“Până la urmă poate ea să revoluționeze acest protocol. Poate să facă altfel decât s-a făcut până acum și e o doamnă care își permite să îmbrace o anumită lungime. Are un corp foarte frumos, picioare pe care poate să și le arate și, din câte am înțeles, și presedintelui îi place să fie mai tineresc îmbrăcată”, mai spune Stephan Pelger.

Culorile vii, dar și imprimeurile florale sunt pe placul primei doamne. Iar Stephan ține cont de aceste preferințe.

Pe lângă Carmen Iohannis, designerul a colaborat și cu alte personalități marcante ale României. Principesa Margareta sau soprana Angela Gheorghiu au fost fotografiate purtând haine marca Stephan Pelger, scrie citynews.ro.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”