Carmen Iohannis, dezbrăcată de secrete de designerul său

Carmen Iohannis, dezbrăcată de secrete de designerul său

Carmen Iohannis e dezbrăcată de secrete de designerul său! Colaborarea dintre designerul Stephan Pelger și Carmen Iohannis a început cu trei luni în urmă. După ce i-a prezentat colecțiile sale, designerul a ales pentru prima doamnă câteva piese care să se potrivească siluetei, dar și statutului acesteia.

Pelger dezvăluie că însuși președintele Klaus Iohannis se implică în stilul vestimentar al Primei Doamne. Concret, președintele vrea ca soția sa să aibă mereu un stil tineresc.

“I-am făcut o rochie fucsia, una verde și una înflorată. De asemenea, i-am mai făcut o fustă de piele, o bluză din mătase, dar și o rochie neagră pentru vizita la Roma”, a declarat Stephan Pelger, care și-a prezentat ultima colecție în urmă cu câteva zile la Cluj-Napoca.

Iar pentru Prima doamnă au venit și laudele, deși, inițial, lui Carmen Iohannis i s-a reproșat că nu respectă protocolul vestimentar.

“Până la urmă poate ea să revoluționeze acest protocol. Poate să facă altfel decât s-a făcut până acum și e o doamnă care își permite să îmbrace o anumită lungime. Are un corp foarte frumos, picioare pe care poate să și le arate și, din câte am înțeles, și presedintelui îi place să fie mai tineresc îmbrăcată”, mai spune Stephan Pelger.

Culorile vii, dar și imprimeurile florale sunt pe placul primei doamne. Iar Stephan ține cont de aceste preferințe.

Pe lângă Carmen Iohannis, designerul a colaborat și cu alte personalități marcante ale României. Principesa Margareta sau soprana Angela Gheorghiu au fost fotografiate purtând haine marca Stephan Pelger, scrie citynews.ro.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 I-a mirosit pe ruși? / Adelin Petrișor a demisionat de la Euronews România cu doar câteva zile înainte de lansarea postului

2 „Toaleta de pe plajă a fost distrusă” / Mesajul ucrainenilor după un atac rusesc cu rachete Kalibr asupra Odessei

3 VIDEO Priviți, 7 lovituri „chirurgicale” aplicate de ucraineni unităților ruse ascunse printre casele unui sat

4 „Elitele GRU şi FSB cred că Putin a pierdut războiul. Ele văd o lovitură de stat ca pe o posibilitate realistă”

5 ULTIMA ORĂ Ministerul de Externe, replică dură pentru președinta Ungariei, care a pretins că îi reprezintă pe toți maghiarii