CAUZA morţii cântăreţului David Bowie: Britanicul a decedat din cauza unui cancer hepatic. În ultimii ani, el a suferit şase infarcte

CAUZA morţii cântăreţului David Bowie: Britanicul a decedat din cauza unui cancer hepatic. În ultimii ani, el a suferit şase infarcte

Cântăreţul David Bowie a murit din cauza unui cancer hepatic, după ce a suferit şase infarcte în ultimii săi ani de viaţă, potrivit unor surse din cercul de prieteni apropiaţi ai artistului britanic, informează site-ul revistei New Musical Express.

David Bowie a a suferit şase infarcte, dar a murit din cauza unui cancer hepatic (Imagine: Hepta/Mediafax Foto)

Legendarul muzician britanic David Bowie a murit, duminică, la vârsta de 69 de ani, după o luptă de 18 luni cu cancerul. Anunţul a fost confirmat, luni dimineaţă, de familia artistului.

În ultimele luni de viaţă, David Bowie a colaborat la un nou spectacol de teatru, "Lazarus", cu regizorul Ivo van Hove, care a dezvăluit presei britanice faptul că era la curent cu boala celebrului muzician "de aproximativ un an".

"Am început să colaborăm la spectacolul «Lazarus» şi, la un moment dat, mi-a spus că nu va putea să vină tot timpul la teatru, din cauza bolii sale. Mi-a spus că avea cancer, cancer hepatic", a spus Ivo van Hove.

"Actorii din distribuţie nu au ştiut niciun moment şi bănuiesc că muzicienii cu care el a înregistrat «Blackstar» nu ştiau nici ei", a adăugat regizorul, citat de publicaţia The Independent. "A făcut eforturi mari pentru a finaliza aceste două proiecte în timp util, pentru a nu lăsa bolii şansa de a-l învinge".

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, „dihăniile” HIMARS au început să „lucreze” asupra armatei ruse!

2 VIDEO Un soldat rus, lovit de o grenadă în timp ce îşi făcea nevoile

3 Serviciu secret / Putin nu mai are viață lungă

4 Cât de aproape e criza economică. Un expert explică ce-i aşteaptă pe români şi cum a scăpat inflaţia de sub control

5 VIDEO Rachetele HIMARS primite de Ucraina din SUA au distrus posturile de comandă rusești din Donbas