Cea mai frumoasă nouă cabană de schi din lume se găsește în Alpii francezi

Cea mai frumoasă nouă cabană de schi din lume se găsește în Alpii francezi

Vila construită în Alpii francezi de multiplul campion mondial de freeriding Guerlin Chicherit a primit premiul pentru 'Cea mai frumoasă nouă cabană de schi din lume' în cadrul World Ski Awards, a relatat vineri ziarul belgian 'La libre Belgique'.

Aceste premii, lansate anul trecut și deja foarte apreciate de amatorii de vacanțe la munte, au fost desemnate pe baza votului exprimat, între 6 iunie și 26 septembrie, atât de publicul larg, cât și de specialiștii în domeniul turismului montan. 


Bijuteria arhitectonică realizată de Guerlin Chicherit în stațiunea de schi Tignes les Brévieres, situată la o altitudine de 1.500 de metri, are o suprafață de 600 m2 și este decorată după chipul și asemănarea proprietarului său, schior profesionist și șofer de raliuri. 

  www.lalibre.be

Amenajată în stil rock, metal, punk, sport și arty, cabana este locul ideal pentru un pasionat al sporturilor cu multă adrenalină, care trăiește în stil 'Fast and furious'. Dovadă în acest sens este o motocicletă din filmul cu același nume, care tronează în mijlocul livingului celei mai frumoase cabane de schi din lume.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...