Cea mai mică locuință din Anglia s-a vândut cu 275.000 de lire sterline

Cea mai mică locuință din Anglia s-a vândut cu 275.000 de lire sterline

Cea mai mică locuință din Anglia, o casă cu o suprafață de 17,5 m2, s-a vândut recent cu prețul exorbitant de 275.000 de lire sterline (349.000 de euro). Noul ei proprietar a plătit aproape 20.000 de lire sterline metrul pătrat, relatează miercuri 7sur7.be.

Casă situată în nordul Londrei a suscitat un viu interes în rândul amatorilor de bunuri imobiliare. Ea a fost înainte o mică florărie, nefiind concepută ca locuință. Ea are un pat la mezanin, o mică baie (cu toaletă rabatabilă încorporată în cabina de duș), bucătărie și living room.

Prețul de vânzare nu i-a descurajat totuși pe cumpărători. Site-ul de anunțuri imobiliare Zoopla a spus că a fost una din cele mai consultate oferte ale anului. 'Am avut nenumărate cereri pentru această locuință', a afirmat Hamish Allan, agent imobiliar. 'Este o casă unică, nu există alt mod de a o descrie', a adăugat el.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…