Cei mai vârstnici gemeni de pe glob au împlinit 102 ani

Cei mai vârstnici gemeni de pe glob au împlinit 102 ani

Belgienii Pierre și Paul Langerock, care au împlinit recent 102 ani, au fost recunoscuți oficial, la 18 august, ca cei mai vârstnici gemeni de sex masculin din lume de Cartea Recordurilor, a anunțat marți Anthony Croes-Lacroix de la Gerontology Research Group, citat de 7sur7.be.

Născuți în 8 iulie 1913, cu un an înaintea începerii Primului Război Mondial, frații Langerock și-au petrecut toată viața împreună și nu s-au căsătorit fiindcă nu au reușit să se pună de acord în privința eventualelor partenere de viață. Au avut o lungă carieră în magistratură și se află în prezent într-o casă de bătrâni în apropiere de Gand.

'Când aveam 85 de ani ne-am dus la doctor, care ne-a spus că nu vom apuca 100 de ani. De fapt nu am vrut niciodată să ajung la vârsta pe care o am acum', a spus Paul Langerock.

Recordul absolut în privința celor mai vârstnici gemeni de sex masculin este deținut de americanii Glen și Dale Moyer, născuți în 1895, care au trăit până la 105 ani, încheie 7sur7.be. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro