Cel mai mare producător de PC-uri vinde acum mai multe tablete şi telefoane decât computere clasice

Cel mai mare producător de PC-uri vinde acum mai multe tablete şi telefoane decât computere clasice

China este o piaţă atât de bună pentru producătorii de telefoane mobile cu Android, încât Lenovo a ajuns să câştige astfel mai mulţi bani decât din computere clasice, după cum informează Playtech .

Telefoanele Lenovo sunt destul de rare în Europa, dar în China compania a reuşit performanţa să vândă mai mult decât vinde PC-uri. De la an la an, Lenovo a crescut cu 39%, ajungând la 15,8 milioane de unităţi în iunie, scrie Engadget. Dintre unităţile livrate de Lenovo, 13 milioane au fost telefoane. De asemenea, compania a livrat 14,5 milioane de computere. În prezent, Lenovo are rivali precum Xiaomi, unul dintre cei mai de succes producători din China. Totuşi, pe piaţa tabletelor Lenovo este numărul trei, după Apple şi Samsung.

Sursa: adevarul.ro



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...