Cel mai vizionat videoclip pe YouTube rămâne "Gangnam Style"

Cel mai vizionat videoclip pe YouTube rămâne "Gangnam Style"

Dintre miliardele de videoclipuri postate online pe site-ul YouTube, care împlinește zece ani, cel mai vizionat - cu peste 2,3 miliarde de accesări - a fost "Gangnam Style" al cântărețului sud-coreean Psy, ai cărui pași de dans pe un cal imaginar au devenit un fenomen mondial, transmite joi AFP.

El este urmat "Baby", al tânărului cântăreț canadian Justin Bieber, în care apare și rapperul Ludacris, videoclip văzut de 1,15 miliarde de ori.

Podiumul este completat de "Dark Horse", clipul lui Katy Perry și al lui Juicy J, cu 917 milioane de vizionări.

Urmează "Roar" al aceleiași Katty Perry (889 milioane de click-uri) și "Party Rock Anthem", videoclipul grupului de muzică electronică LMFAO (856 milioane de vizionări).

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Se sparge buboiul? / Oficial de top de la Kremlin: Armata rusă din Ucraina se poate afla într-o „situație dramatică până la sfârșitul verii”

2 Documente oficiale arată că mașinăria de război a Rusiei e gripată: Soldați luați cu arcanul, instrumentiști în forțele de elită, militari păcăliți

3 ULTIMA ORĂ Partizanii ucraineni au aruncat în aer sediul partidului „Rusia Unită” din Melitopol, aflat sub ocupație

4 VIDEO Imagini horror pe Litoral! / Toată plaja din Costinești s-a adunat să vadă un cadavru scos din mare. Mulțimea a fost îndepărtată doar cu jandarmii…

5 Foarte interesante amănunte!