Cele mai norocoase zodii din luna mai 2015

Cele mai norocoase zodii din luna mai 2015

Dacă luna martie ne-a oferit o eclipsă de Soare, în prima decadă a lunii mai vom avea parte și de eclipsă de Luna. Chiar dacă nu va putea fi văzut din România, fenomenul astrologic nu va trece neobservat, anunțând schimbări majore în viața noastră. Iată care sunt cele mai norocoase zodii din luna mai potrivit YVE.ro:

Berbec

Știm că ești un caracter energic și aventuros, nici norocul nu pare să te ocolească în luna mai. Planetele se vor alinia în favoarea ta, drept pentru care ai toate motivele să crezi că norocul este de partea ta.

Dacă Jupiter îți stârnește apetitul pentru aventuri amoroase, Marte îți va reda echilibrul, creându-ți confortul și stabilitatea în relație.

Gemeni

Pentru Gemeni, mai este o perioadă prielnică pentru demararea acțiunilor profesionale. Datorită Soarelui și lui Mercur, care trec prin cea mai norocoasă zonă a horoscopului tău solar, îți asigură, în prima decadă a lunii, susținere, protecție și reușită. Așadar, dacă te afli în această zodie, te anunțăm că e timpul să-ți recapeți încrederea în tine și să acționezi. În a doua parte a lunii, vei acorda mai multă atenție relațiilor, fie ele de natură socială sau personală.

Citeste tot articolul pe http://yve.ro/.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fără sutien în brațele lui Alex Bodi / Oana Zăvoranu, petrecere de pomină la 48 de ani!

2 Cică vipera era agitată! / Amănunte picante despre despărțirea „cuplului prefăcătoriei”

3 Așa o fi?

4 Udrea investeşte în cel mai scump proiect imobiliar din România

5 Un fost atașat militar rus s-a dus la Deveselu ca turist. A pretins că se roagă la o biserică