Cele mai potrivite martișoare pentru fiecare zodie

Cele mai potrivite martișoare pentru fiecare zodie

Pentru că ne aflăm în prag de Martie, luna femeilor, trebuie să alegem mărțisorul perfect pentru a întâmpina primăvara așa cum se cuvine. De obicei ne ia destul de mult timp să îl alegem pe cel perfect. Ne gândim, ne răzgândim, căutăm după culoare și după strălucire ca să atragem cât mai mult atenția. Dar v-ați gândit vreodată să vă alegeți mărțișorul în funcție de zodie? Există vreun criteriu mai personal decât acesta?

Ei bine, astrologii se gândesc la toate, astfel au venit cu propuneri pentru cele mai potrivite mărțișoare pentru fiecare zodie. Indiferent pentru cine doriți să alegeți cadoul perfect, fie pentru soacra perfecționistă, fie pentru mama sau soția gingasă, mai jos veți găsi cele mai potrivite mărțișoare pentru fiecare zodie.

Bijuterii strălucitoare pentru BERBEC

Femeia Berbec debordează în încredere și curaj. Este o fire dinamică pentru care mărțișorul perfect este acela care strălucește, de culoare roșie și care fură privirea oricui. Dacă nu vreți să dezamăgiți cumpărați un mărțișor ornat cu pietre semiprețioase, evitați să alegeți unul ieftin si kitschos.

Flori pentru TAUR

Nativele din această zodie sunt absolut îndrăgostite de flori. Mici, mari, aromate și colorate. Astfel dacă vreți să le faceți fericite, astrele vă recomandă să alegeți un mărțișor care are tematică florală, dar nu uitați să cumpărați și un buchet mare de flori, aranjat exact pe placul lor. Succesul va fi garantat.

Amulete pentru GEMENI

Femeile din această zodie sunt caracterizate prin stabilitate și calm. Un mărțisor simbolic, care aduce și noroc, cum ar fi o amuletă sau un talisman ar aduce zâmbetul pe buzele nativelor din zodia gemeni. O amuletă din cupru sau un talisman din pietre colorate poate fi un cadou de neuitat.

Inimioare pentru RAC

Racii sunt persoane romantice incurabile. Nativele acestei zodii sunt foarte atente la detalii și doresc mereu să fie apreciate. Dacă alegeți mărțișoarele roșii, cu o conotație de iubire cu siguranță nu veți da greș. Pe lângă acestea, cumpărați și o cutie de bomboane în formă de inimă, astfel reușiți să o cuceriți în totalitate.

Citeste tot articolul pe http://yve.ro/.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Jurnalist de investigații: Andreea Moldovan este în conexiune cu unul dintre cele mai mari holdinguri farma di…

2 Așa o fi?

3 Ar fi bomba anului, Gâdea și Ciuvică și-ar face seppuku în direct! / O va propune USR-PLUS pe Camelia Bogdan pen…

4 DNA l-a trimis în judecată pe europarlamentarul PSD Claudiu Manda, „Olguțul”

5 Așa o fi?