Cele mai potrivite pozitii pentru fiecare incapere din casa

Cele mai potrivite pozitii pentru fiecare incapere din casa

Cele mai potrivite pozitii pentru fiecare incapere din casa

1. Baia

Da, un dus poate duce catre ceva… foarte fierbinte. Stai in picioare, sprijinita cu mainile de peretele dusului, si usor aplecata, astfel incat partenerul sa te poata penetra pe la spate. Daca dusul ti se pare prea periculos sau alunecos, foloseste toaleta: partenerul se aseaza pe scaunul de toaleta, iar tu il incaleci, incolacindu-i talia cu picioarele.

2. Bucataria

Se spune ca barbatii sunt innebuniti sa faca sex in bucatarie, fiindca asociaza placerea carnala cu placerea mancatului si a gustului. Urca-te pe blatul din bucatarie, cu fundul, si incruciseaza-ti picioarele in jurul taliei lui. Pentru variatie, stai in picioare si sprijina-te de blat, in timp ce el te penetreaza pe la spate. Masina de sapalat poate face minuni pentru orgasmul tau. Aseaza-te pe masina de sapalt cand atinge programul de centrifugare si fa sex in acest timp. Vibratiile va vor da o reala mana de ajutor.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”