Charles Keating, un star al telenovelelor nord-americane, a murit

Charles Keating, un star al telenovelelor nord-americane, a murit

Actorul Charles Keating, un star al telenovelelor nord-americane, a murit din cauza unui cancer, duminică, la vârsta de 72 de ani.

Charles Keating, un star al telenovelelor nord-americane, a murit (Imagine: IMDB)

Charles Keating, născut în Marea Britanie, şi-a început cariera în anii 1970 jucând pe scena de la Royal Shakespeare Company, după care a preferat să se concentreze pe producţii de televiziune şi s-a remarcat în serialul britanic "Brideshead Revisited", informează contactmusic.com .

Succesul a venit odată cu rolul Carl Hutchins, personajul negativ din serialul american "Another World", care i-a adus şi un premiu Daytime Emmy, în anul 1996.

Charles Keating a jucat şi în alte două telenovele nord-americane de succes, precum "Destine secrete/ All My Children" şi "As the World Turns", dar a intrepretat şi roluri mici în seriale de mare succes, precum "Alias", "Xena: Prinţesa Razboinică" şi "Totul despre sex".

Pe marele ecran, s-a remarcat în filme precum "The Bodyguard" (1992), "Revenire la viaţă/ Awakenings" (1990), "Aventură în doi/ The Thomas Crown Affair" (1999) şi "Un gigolo de doi bani: Aventuri în Europa/ Deuce Bigalow: European Gigolo" (2005).

A revenit la teatru în 1986, cu un rol în spectacolul "Loot" pus în scenă pe Broadway, pentru care a primit o nominalizare la premiul Tony la categoria "cel mai bun actor".

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”