Chelsea Clinton, plătită cu 26.000 de dolari pe minut pentru a apărea la TV

Chelsea Clinton, plătită cu 26.000 de dolari pe minut pentru a apărea la TV

În noiembrie 2011, Chelsea a devenit reporter special al postului NBC News , cu un salariu de 600.000 de dolari pe an, potrivit unor documente publicate de publicaţia „Politico“, scrie businessinsider.com. Postul NBC News a refuzat să comenteze informaţia. „Politico“ a mai scris că fiica fostului preşedinte poate întrerupe contractul în cazul în care mama sa, Hillary Clinton, îşi anunţă candidatura la alegerile prezidenţiale din 2016.

Potrivit unui calcul realizat de businessinsider.com, Chelsea Clinton a câştigat, din 2011 până în prezent, 1,55 milioane de dolari, dar a avut în toată această perioadă numai 14 apariţii TV, însumând 58 de minute. Un calcul simplu arată că aceasta a câştigat 26.724 de dolari pe minut şi 445 de dolari pe secundă.

Chelsea a apărut în emisiunui despre rolul terapeutic al câinilor în recuperarea unor soldaţi întorşi din zone de conflict sau a fost intervievată despre acţiunile sale caritabile.

Chelsea Clinton (34 de ani) este căsătorită cu Marc Mezvinsky şi va deveni mamă pentru prima oară în toamna acestui an.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”