Chile: O pisică a fost salvată după două săptămâni petrecute într-un palmier

Chile: O pisică a fost salvată după două săptămâni petrecute într-un palmier

O pisică a fost salvată în Chile după ce a petrecut două săptămâni într-un palmier înalt de 20 de metri, în care reușise să se urce, dar de unde nu a mai putut coborî. Mulți oameni s-au mobilizat pentru salvarea felinei neajutorate, scrie joi metronews.fr.

Captură foto: (c) ElDI / YouTube

Motanul Valentino a fost zărit în pom după câteva zile de stat în copac, iar vecinii, ajutați de alți chilieni iubitori de animale, și-au dat toată silința să îl facă să coboare. Peste zece persoane, cu scări, frânghii și chiar o schelă i-au sărit în ajutor. Doi bărbați au urcat cei 20 de metri cu o cușcă pentru pisici și au așteptat ca Valentino să intre în ea. Toată operațiunea a durat cinci zile, iar motanul a fost dus imediat la veterinar, care a constatat doar o deshidratare.

Potrivit unor martori, Valentino s-ar fi hrănit cât a stat la înălțime cu păsări și ouă.

AGERPRES/ (AS — editor: Lelia Bretan)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare . Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro .

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?