Cinematograful în aer liber din Herăstrău se redeschide vineri

Cinematograful în aer liber din Herăstrău se redeschide vineri

Cinematograful în aer liber din Herăstrău, o alternativă gratuită și accesibilă la cinematograful clasic, se redeschide vineri, anunță Primăria Capitalei. În cadrul CineParK, ajuns la cea de-a patra ediție, vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 19,30, vor fi proiectate pe un ecran în aer liber filme artistice de acțiune, dramă, mister, comedie, thriller și aventuri. Pentru copii, CineParK vine cu un program special în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 18,00.

Astfel, timp de șase weekend-uri, CineParK îi așteaptă pe bucureșteni cu un program de aproximativ 30 de filme de referință.

''The November Man'', cu Pierce Brosnan în rolul principal (vineri 24 iulie, ora 19,30), ''O săptămână de pomină'' (''The Longest Week''), ''Fury'', ultimul film al lui Brad Pitt (sâmbăta, 4 iulie, ora 19,30), ''Luptătorul'' (''The Wrestler''), ''Fata care s-a jucat cu focul'' (''The girl who played with fire'') sau ''Concertul'' (''The Concert'') sunt doar câteva dintre peliculele ce pot fi urmărite la CineParK.

De asemenea, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 18,00, cei mici sunt invitați ''să intre în Dulapul lui Chloe'', ''să se scufunde alături de Olly'' și ''să ia parte la aventurile fraților Staines''.

Anul acesta, CineParK oferă publicului noi atracții și o înfățișare diferită. În Parcul Herăstrău — intrarea Charles de Gaulle — va fi amenajată o zonă specială, în care spectatorii vor putea sta pe iarbă sau pe scaune alături de familie și prieteni.

Conceptul evenimentului de cinema în aer liber își propune să ofere publicului o altfel de experiență cinematografică, ce conturează atmosfera grădinilor de vară. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Hopa! A mai apărut o creștină în povestea fraților Tate!

2 VIDEO Noua Eră / Primul om de pe planetă care și-a întinerit vârsta organelor cu 25%

3 Fulgy, fiul Clejanilor, trece pe „hard” cu Bia Khalifa?

4 VIDEO „Ce să fac, mă băieți, cu banii ăștia?” / Patronul de club care se spărgea în figuri, condamnat la peste 8 ani de închisoare pentru contrabandă și…

5 „Începutul sfârșitului” / Fostul colonel FSB Igor Ghirkin, previziuni sumbre pentru trupele rusești de pe front