Clint Eastwood a divorţat la vârsta de 84 de ani

Clint Eastwood a divorţat la vârsta de 84 de ani

Actorul şi regizorul american Clint Eastwood a devenit din nou un bărbat celibatar, la vârsta de 84 de ani, după ce divorţul său de Dina Eastwood, născută Ruiz, cu care starul a fost căsătorit vreme de 18 ani, a fost finalizat în mod oficial în cursul zilei de luni, informează contactmusic.com.

Clint Eastwood (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Clint şi Dina Eastwood s-au despărţit în urmă cu mai bine de un an, însă documentele oficiale care au încheiat mariajul lor au fost semnate abia luni, la Tribunalul Superior din Monterey Conty, precizează revista People.

Clint Eastwood şi Dina Ruiz s-au cunoscut în 1992, după ce Dina, pe atunci jurnalistă, l-a intervievat pe starul american într-o emisiune de televiziune. La scurt timp după aceea, cei doi au început o relaţie şi s-au căsătorit în martie 1996. Clint şi Dina Eastwood au împreună o fiică în vârstă de 18 ani, Megan Eastwood.

Informaţia despre despărţirea lor a fost confirmată de fostul cuplu în august 2013, după ce presa a anunţat că actorul şi soţia sa locuiau separaţi de ceva vreme. Dina Eastwood a depus actele oficiale de divorţ în septembrie 2013, invocând motivul clasic al diferenţelor ireconciliabile.

În 2012, cuplul s-a concentrat pe un reality show, "Mrs. Eastwood & Company", care a prezentat publicului larg numeroase aspecte din viaţa de familie a renumitului cineast. Potrivit mai multor surse, acel reality show a reprezentat picătura care a determinat despărţirea celor doi soţi, întrucât Clint Eastwood, care a avut o scurtă apariţie, în primul episod, părea că nu se simţea deloc bine în acea ipostază şi considera că acel program TV reprezenta o invadare a vieţii sale private.

Site-ul TMZ.com afirmă de asemenea că actorul a cerut tribunalului să nu acorde fostei sale soţii, în vârstă de 49 de ani, o altă pensie alimentară în afară de aceea care era deja stipulată în contractul lor prenupţial. Problema custodiei asupra fiicei lor, care a împlinit 18 ani la începutul acestei luni, a fost astfel evitată, întrucât Megan Eastwood nu mai este minoră. Detaliile despre înţelegerea financiară la care au ajuns cei doi foşti soţi nu au fost date publicităţii.

Celebrul actor american a fost căsătorit şi cu Maggie Johnson, timp de peste 30 de ani, şi a avut relaţii de lungă durată cu actriţele Sondra Locke şi Frances Fisher. Supranumit "afemeiatul în serie" de la Hollywood, Clint Eastwood a avut numeroase aventuri şi relaţii pasagere şi are şapte copii.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /