CLIPE DE COŞMAR pentru Beyonce. Al cui este copilul?

CLIPE DE COŞMAR pentru Beyonce. Al cui este copilul?

CLIPE DE COŞMAR pentru Beyonce. Al cui este copilul?/ Foto: urbanislandz.com

Tina Seals spune că este adevărata mamă a lui Blue Ivy, fetiţa în vârstă de doi ani şi jumătate a cuplului format din Beyonce şi Jay-Z, informează dailymail.co.uk.

În documentele depuse la o instanţă din New York, Tina Seals spune că a fost "anterior asociată" cu cuplul de staruri şi doreşte ca tribunalul să "verifice dacă ea este mama biologică" a lui Blue Ivy.

Aceasta nu este pentru prima dată când Beyonce se confruntă cu astfel de afirmaţii. În toamna anului 2011, Beyonce a fost acuzată că poartă o burtă falsă şi că a apelat la o mamă surogat pentru a avea un copil. Speculaţiile au fost generate de apariţia lui Beyonce, la un show TV, cu o burtică ce părea că se pliază şi face valuri atunci când s-a aşezat pe un fotoliu. Speculaţiile au luat atunci o asemenea amploare încât Beyonce, care de obicei este discretă în ceea ce priveşte viaţa ei privată, s-a declarat uimită de aceste zvonuri, pe care le-a catalogat drept "nebuneşti".

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro