Concursul Miss World nu va mai avea o probă a costumelor de baie începând cu 2015

Concursul Miss World nu va mai avea o probă a costumelor de baie începând cu 2015

Proprietarii concursului Miss World au anunțat că nu va mai exista o probă a costumului de baie în competiția de anul viitor, relatează Daily Mail.

Într-un interviu acordat revistei Elle, președinta concursului, Julia Morley a explicat: "Eu chiar ... Nu trebuie să văd femeile plimbându-se în sus și în jos în bikini. Nu ajută cu nimic femeia și nici pe vreuna dintre noi".

Competiția Miss World, inițiată în 1951 de fostul soț al Juliei Morley, Eric, a debutat ca un concurs dedicat exclusiv costumelor de baie, numit Festival Bikini Contest.

Morley (70 de ani) a ajuns însă să creadă că proba costumului de baie este depășită și inutilă, astfel că, în ultimii ani, organizatorii au decis ca proba să nu mai fie difuzată la televizor, preferând ca fetele să fie evaluate departe de ochii publicului, de către o comisie restrânsă.

Începând din 2015, organizatorii plănuiesc să scoată însă complet din competiție proba costumelor de baie și să transforme concursul într-un eveniment care pune accent pe personalitatea și pe inteligența concurentelor, nu pe frumusețea fizică.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 Cifre care par ireale, dar sunt adevărate. Cum o fi să ai peste 2 milioane de euro în 45 de conturi, ca șef de secție la Sf. Pantelimon?