CRĂCIUN 2015: Băile Tuşnad şi Valea Ghimeşului, cele mai căutate destinaţii de sărbători în Harghita

CRĂCIUN 2015: Băile Tuşnad şi Valea Ghimeşului, cele mai căutate destinaţii de sărbători în Harghita

În Harghita, Crăciunul rămâne ancorat în tradiţie, cu mâncare după reţete strămoşeşti, colindători şi plimbări cu săniile trase de cai, în vreme ce Revelionul capătă şi elemente de modernitate, cele mai căutate destinaţii fiind staţiunea Băile Tuşnad şi pensiunile de pe Valea Ghimeşului.

În staţiunea Băile Tuşnad, unităţile de cazare sunt rezervate în proporţie de 80 la sută de Crăciun, iar pentru Revelion locurile s-au vândut aproape în totalitate în primele două săptămâni din luna octombrie.

Două hoteluri, cele mai mari din staţiune, mai au locuri disponibile de Crăciun, iar preţurile pachetelor de sărbători sunt cu aproximativ cinci la sută mai mari decât anul trecut.

La un cunoscut hotel de trei stele din Băile Tuşnad mai sunt pachete de Crăciun de trei, patru şi cinci nopţi, la preţuri pornind de la 630 de lei de persoană şi până la 910 lei de persoană, cu cazare, demipensiune, masa festivă cu meniu tradiţional şi tombolă.

Preţurile pachetelor de Revelion încep de la 1.300 de lei de persoană, pentru un sejur de trei nopţi, şi ajung la 1.745 de lei pentru o persoană, pentru cinci nopţi.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Informații certe

3 Zvon...

4 Zvon...

5 Așa o fi?