Cum a celebrat Vladimir Putin împlinirea a 63 de ani

Cum a celebrat Vladimir Putin împlinirea a 63 de ani

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a împlinit miercuri 63 de ani, liderul rus sărbătorind printr-un meci de hochei organizat la Soci cu foşti jucători celebri din NHL, cu membri ai Administraţiei de la Moscova şi oligarhi, scrie cotidianul britanic The Guardian.

Cum a celebrat Vladimir Putin împlinirea a 63 de ani

La doar câteva ore după ce ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, a anunţat că Flota rusă din Marea Caspică a lansat rachete spre Siria, oficialul rus şi preşedintele Vladimir Putin li s-au alăturat unor foşti jucători din NHL pentru un meci desfăşurat la Soci şi transmis în direct de Televiziunea publică rusă, comentează cotidianul britanic.

Vladimir Putin a înscris şapte goluri, iar echipa sa, care a inclus legende precum Viaceslav Fetisov şi Pavel Bure, a câştigat meciul cu scorul 15-10.

Din echipa adversă au făcut parte Serghei Şoigu şi oligarhi ruşi prieteni cu Vladimir Putin precum Ghennadi Timcenko şi Arkadi Rotenberg, relatează ABC News, notând că cei doi sunt vizaţi de sancţiuni occidentale.

La sfârşitul meciului, Vladimir Putin a primit în numele echipei sale, în contextul împlinirii vârstei de 63 de ani, o medalie pentru contribuţia adusă hocheiului în Rusia.

Anul trecut, presa oficială rusă a relatat că Vladimir Putin şi-a celebrat ziua de naştere în Siberia, departe de zonele populate.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ultimele informații din sondaje / PNL este pe trend crescător / PSD băltește la 25 / 26% / Mari emoții în zona partide…

2 VIDEO Drumul Expres Craiova - Pitești / Imagini din dronă cu tronsonul unde românii de la UMB lucrează în forță

3 Un jeg / „A mințit cu nerușinare” / Acuzaţii grele la adresa lui Dumitru Coarnă, viitor parlamentar PSD

4 Așa o fi? Judecați voi!

5 FOTO Ea este mama Antoniei / Bunica Denise Iacobescu, la 53 de ani