Cum arată apartamentul de 100 de milioane de dolari - VIDEO, FOTO

Cum arată apartamentul de 100 de milioane de dolari - VIDEO, FOTO

Piaţa imobiliară din New York este în plin avânt, iar One57 este cea mai bună dovadă. Unul dintre apartamentele din clădirea înaltă de 306 metri s-a vândut pentru 100.500.000 de dolari, devenind cel mai scump apartament vândut vreodată în New York şi primul care depăşeşte 100 de milioane de dolari.

Cum arată apartamentul de 100 de milioane de dolari (Captura video)

Apartamentul, de tip penthouse, ocupă etajele 89 şi 90 şi are o suprafaţă de peste 1.000 de metri pătraţi, şase dormitoare, saună, bibliotecă şi cinematograf, notează businessinsider.com.

Locatarii vor avea acces şi la facilităţile hotelului Park Hyatt, care ocupă primele 39 de etaje ale clădirii. Dar, dacă doresc să evite clienţii hotelului, proprietarii One57 pot folosi propriul etaj cu facilităţi, care ocupă peste 1.800 de metri pătraţi şi oferă piscină, sală de gimnastică, bibliotecă şi cinematograf.

Deşi suma de 100 de milioane de dolari poate părea mare, cel mai scump penthouse din New York se poate dovedi o investiţie bună, în condiţiile în care pe piaţă apar tot mai multe locuinţe scumpe. De exemplu, un turn de pe Park Avenue 520 oferă un apartament la 130 de milioane de dolari, iar preţurile sunt pe cale să crească.

Numele cumpărătorului apartamentului nu este cunoscut, cum de altfel nu sunt nici cele ale multor alţi proprietari din zgârie-norul One57.

Pentru a păstra confidenţialitatea în privinţa locatarilor, peste jumătate din cele 26 de apartamente vândute sunt pe numele unor  societăţi cu răspundere limitată sau trusturi.

Turnul One57, care are 306 metri şi 90 de etaje, a fost realizat de arhitectul Christian de Portzamparc pentru a semăna cu o cascadă.

Locatarii One57 au la dispoziţie o intrare separată şi lifturi proprii, precum şi servicii de tip spa, curăţătorie sau pentru plimbatul câinilor.

Pe lângă cele şase dormitoare, duplexul de la etajele 89 şi 90 mai are şapte camere de baie, toalete pentru doamne şi căzi de marmură.

Unul din cele mai frumoase lucruri pe care acest apartament le oferă este priveliştea: prin geamurile înalte de peste trei metri, care pleacă aproape de la nivelul pardoselii şi se termină în tavan, poate fi admirat Central Park şi clădirile care îl împrejmuiesc.

Şi în celelalte apartamente, cele mai mici ferestre nu au sub trei metri înălţime, oferind privelişti deosebite. Cele mai mari bucătării au maşini de gătit sau de spălat vase duble.

Apartamentele din clădire au de la unul până la şase dormitoare. Un apartament de la etajul 58, de exemplu, are şase camere, din care trei dormitoare şi se întinde pe o suprafaţă de 371 de metri pătraţi.

Sufrageria apartamentului poate găzdui o masă de 10 persoane, rămânând suficient loc şi pentru diverse exponate artistice.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiitoarea l-a înșelat pe Dragnea! Încornoratul și-a făcut bagajele și a părăsit casa cumpărată cu banii lui

2 Misterul anului / Cine este bărbatul căruia îi făcea sex oral țiitoarea în filmulețul trucat care l-a enervat pe…

3 Rusia, la granițele României? / Manevra președintelui nu mai pare atât de revoltătoare, nu-i așa?

4 Rusia, la granițele României? / Misterul vizitei intempestive în SUA a șefului SRI

5 „Dă-i în cap, omoar-o!” / „Planeta Moldova”, faza pe soacre