Cum arată cea mai scumpă locuinţă din lume - FOTO

Cum arată cea mai scumpă locuinţă din lume - FOTO

Business Insider a publicat un articol despre cea mai scumpă locuinţă din lume, construcţia costându-l pe proprietar peste 1 miliard de dolari.

Cea mai scumpă locuinţă din lume (Imagine: Business Insider)

Construcţia are forma unor zgârie-nori şi îi aparţine lui Mukesh Ambani, cel mai bogat om de afaceri din India, potrivit Business Insider .

Ea se numeşte Antilia, după numele unei insule legendare din Atlantic, şi are 27 de etaje.

Costurile construirii Antiliei au fost cuprinse între 1 miliard şi 2 miliarde de dolari, cu aceşti bani putându-se ridica 7 turnuri precum cele de la World Trade Center.

Antilia deţine încă titlul de cea mai scumpă proprietate din lume, cu toate că a fost terminată în urmă cu 4 ani. Lucrările au început în 2008 şi s-au încheiat la sfârşitul lui 2010.

"Titlul de cel mai revoltător de scumpă proprietate din lume îi aparţine încă lui Mukesh Ambani", scrie Forbes.

Zgârie-norii au şase nivele de parcare subterană şi trei piste pentru decolarea sau aterizarea elicopterelor. Nu mai puţin de 600 de persoane se ocupă de întreţinerea construcţiei.

Mukesh Ambani are o avere estimată la circa 25 de miliarde de dolari şi este proprietarul Reliance Industries, cea mai mare întreprindere din India.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…