Cum să faci cea mai bună trată cu cireşe

Ingrediente:

Pentru aluat:
300 g de făină
200 g unt
200 g zahăr
3 ouă
un vârf de cuţit de sare

Pentru umplutură:
1 borcan compot de cireşe
Pentru decor
1 tabletă ciocolată
cacao

Mod de preparare:

Separi albuşurile de gălbenuşuri. Amesteci albuşurile cu zahărul şi le baţi spumă. Pui untul, făina, gălbenuşurile şi sarea într-un bol şi le freci până capătă o consistenţă cremoasă. Apoi torni albuşurile peste această compoziţie şi amesteci până se omogenizează.

Citeşte reţeta completă pe clickpoftabuna.ro!

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum se stă. Ultimele cifre și calcule din taberele principalelelor partide

2 Pronosticul și dezvăluirile de culise ale fugarului Rizea despre alegerile din București

3 Se întoarce foaia? Gunoiul care l-a înregistrat pe Nicușor Dan, chemat de procurori cu înregistrările difuzate…

4 Sindile, audiat la DNA! În vârstă de 42 de ani, șeful jandarmilor la represiunea din 10 august s-a pensionat p…

5 ULTIMA ORĂ Dorinel Umbrărescu va construi și drumul expres Brăila-Galați, după ce a câștigat contractul de 371…