De ce refuză bărbaţii să facă sex

De ce refuză bărbaţii să facă sex

Muncă îl epuizează

Chiar dacă i-ai pregătit iubitului tău o seară specială, se poate întâmpla să nu fie atât de încântat de idee, sub pretextul că este mult prea obosit. Experţii sunt de părere că stresul poate scădea libidoul unei persoane, motiv pentru care dorinţa sexuală nu mai este atât de intensă. În cazul în care şi tu treci prin aceeaşi situaţie cu partenerul de viaţă încearcă să comunici cu el şi să îl înţelegi. Şi pentru reducerea nivelului de stres, fă-i un masaj în fiecare seară, condimentându-l câte puţin de fiecare dată. Nu va dura prea mult timp până când îşi va dori să petreacă momente plăcute alături de tine.

Are grijă de copii?

Adesea, bărbaţii care au grijă de cei mici nu se mai simt atât de masculini, întrucât au o responsabilitate destul de mare. De aceea, este important să îi arăţi soţului tău că ai nevoie de el şi pentru alte lucruri, nu doar pentru a avea grijă de copii.

Citește continuarea articolului pe clickpentrufemei.ro .

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu