DECLARAŢIA DE AVERE a lui Ovidiu Miculescu: Cât a încasat anul trecut preşedintele-director general al SRR

DECLARAŢIA DE AVERE a lui Ovidiu Miculescu: Cât a încasat anul trecut preşedintele-director general al SRR

Ovidiu Miculescu, preşedintele-director general al Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR), a avut, anul trecut, venituri de la SRR de aproape 3.700 de euro, în medie, pe lună, şi a investit împreună cu soţia sa, ambasadorul Simona Miculescu, într-un apartament.

Ovidiu Miculescu (Imagine: Bogdan Iordache / Mediafax Foto)

Potrivit declaraţiei sale de avere, completată şi înregistrată la începutul lunii iunie şi publicată recent pe site-ul SRR, Ovidiu Miculescu a avut în ultimul an fiscal venituri totale de la Radioul Public de 196.845 de lei (44.334 de euro pe an, respectiv 3.694 de euro pe lună - la un curs mediu al anului trecut de 4,44 de lei pentru un euro, potrivit Băncii Naţionale a României, n.r.).

Pe de altă parte, potrivit aceluiaşi document, soţia lui Ovidiu Miculescu, ambasadorul Simona Miculescu, reprezentantul Permanent al României la Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU), a încasat în ultimul an fiscal 54.061 de dolari şi 4.691 de lei.

În luna iunie a acestui an, Simona Miculescu a fost desemnată reprezentant al Secretarului general ONU şi director al Biroului Organizaţiei Naţiunilor Unite de la Belgrad, cea mai înaltă funcţie ocupată de un român în cadrul instituţiei, potrivit unui comunicat remis la momentul respectiv de Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Totodată, conform celei mai recente declaraţii de avere a lui Ovidiu Miculescu, acesta şi Simona Miculescu au investit, în 2014, într-un apartament. Cei doi au cumpărat acest apartament care are o suprafaţă de 207,28 metri pătraţi.

Ovidiu Miculescu mai deţine o cotă parte de 3/8 dintr-un apartament de 59 de metri pătraţi, dobândită în 1997, prin moştenire de la mama sa, Margareta Miculescu.

Pe de altă parte, Ovidiu Miculescu nu deţine niciun teren, însă are în proprietate un autoturism marca Volkswagen, fabricat în 2007 şi dobândit prin cumpărare.

Ovidiu Miculescu are două conturi curente, unul deschis la BRD (card de credit), în anul 2004, cu o valoare limită de 5.000 de euro, şi unul deschis la Raiffeisen (card de credit), în 2010, cu o valoare limită de 19.600 de lei.

Ovidiu Miculescu are şi datorii: un credit la BRD, în valoare de 130.000 de euro, contractat în 2014 şi scadent în 2029, şi un credit la BCR, în valoare de 13.504 euro, contractat în 2004 şi scadent în 2019.

De asemenea, Ovidiu Miculescu a împrumutat anul trecut o sumă de 40.000 de lei de la Mioara Mica Călugăraşu, pe care trebuie să o restituie până în 2015. În plus, Ovidiu Miculescu a împrumutat, în 2004, o sumă de 20.000 de euro de la Margareta Miculescu, pe care trebuie să o restituie până în 2018.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”