DEZVĂLUIREA făcută de Putin legată de Statele Unite

DEZVĂLUIREA făcută de Putin legată de Statele Unite

Preşedintele rus Vladimir Putin i-a îndemnat pe americani să nu-l considere un "ţar" autocrat, într-un interviu acordat - înaintea vizitei sale la Adunarea Generală a ONU de la New York, unde va susţine un discurs - postului CBS News.

Putin spune că nu i se potriveşte titlul de "ţar". Preşedintele a dezvăluit într-un interviu ce admiră cel mai mult la Statele Unite

El a fost întrebat de Charlie Rose de la CBS dacă este potrivit, în opinia sa, să i se spună ţar - titlul monarhilor Rusiei de dinaintea revoluţiei bolşevice.

"Nu, nu mi se potriveşte. Nu este important cum mi se spune, indiferent că este vorba despre simpatizanţi, prieteni sau oponenţi", i-a răspuns Putin, potrivit unui fragment din interviu, tradus din rusă, citat de postul Radio Free Europe-Radio Liberty.

Întrebat ce admiră cel mai mult la Statele Unite, Putin a răspuns că-i place "creativitatea".

"Deschiderea lor - deschiderea şi mintea deschisă -, pentru că le permite să descătuşeze potenţialul intern al poporului. Iar mulţumită acestui lucru, America a atins asemenea rezultate uimitoare în dezvoltarea ţării", a spus liderul de la Kremlin.

Interviul urmează să fie difuzat integral duminică.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro